B bulutsama Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 191 8 Mart 2023 #1 Valorant 1280x1024 çözünürlükte her şey en düşükte 180 FPS üstüne çıkamıyorum ne yapmam gerekiyor?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 MUX varsa aktif mi?
B bulutsama Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 191 8 Mart 2023 #3 longwayy dedi: MUX varsa aktif mi? Genişletmek için tıkla... MUX var kendiliğinden aktif olması lazım değilse de açmadım ve nereden açacağımı bilmiyorum. RDR2 oynarken 125W değerlerini gördüm en fazla.
longwayy dedi: MUX varsa aktif mi? Genişletmek için tıkla... MUX var kendiliğinden aktif olması lazım değilse de açmadım ve nereden açacağımı bilmiyorum. RDR2 oynarken 125W değerlerini gördüm en fazla.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 8 Mart 2023 #4 bulutsama dedi: MUX var kendiliğinden aktif olması lazım değilse de açmadım ve nereden açacağımı bilmiyorum. RDR2 oynarken 125W değerlerini gördüm en fazla. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
bulutsama dedi: MUX var kendiliğinden aktif olması lazım değilse de açmadım ve nereden açacağımı bilmiyorum. RDR2 oynarken 125W değerlerini gördüm en fazla. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
B bulutsama Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 191 8 Mart 2023 #5 uzeyirmehdizade dedi: Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
uzeyirmehdizade dedi: Laptop modeli nedir? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 8 Mart 2023 #6 bulutsama dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Laptopunuzda MUX Switch bulunmuyor.
bulutsama dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Laptopunuzda MUX Switch bulunmuyor.
B bulutsama Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 191 8 Mart 2023 #7 uzeyirmehdizade dedi: Laptopunuzda MUX Switch bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam bulunmasın ancak ben bu değerlerin normal olduğunu düşünmüyorum.
uzeyirmehdizade dedi: Laptopunuzda MUX Switch bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam bulunmasın ancak ben bu değerlerin normal olduğunu düşünmüyorum.
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 8 Mart 2023 #8 bulutsama dedi: Tamam bulunmasın ancak ben bu değerlerin normal olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Harici bir monitöre bağlayıp oynayın.
bulutsama dedi: Tamam bulunmasın ancak ben bu değerlerin normal olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Harici bir monitöre bağlayıp oynayın.
B bulutsama Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 191 8 Mart 2023 #9 uzeyirmehdizade dedi: Harici bir monitöre bağlayıp oynayın. Genişletmek için tıkla... Harici bir monitöre bağlamadığım sürece yüksek FPS değerleri alamayacak mıyım?
uzeyirmehdizade dedi: Harici bir monitöre bağlayıp oynayın. Genişletmek için tıkla... Harici bir monitöre bağlamadığım sürece yüksek FPS değerleri alamayacak mıyım?
uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 4 8 Mart 2023 #10 bulutsama dedi: Harici bir monitöre bağlamadığım sürece yüksek FPS değerleri alamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Sitede RAM'ler çift kanal, alırken özelleştirdiniz mi?
bulutsama dedi: Harici bir monitöre bağlamadığım sürece yüksek FPS değerleri alamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Sitede RAM'ler çift kanal, alırken özelleştirdiniz mi?