i7-13700F sistem nasıldır?

doesnotmatter

Yoctopat
Alınır diyorsanız şöyle bir sistem topladım hemen sipariş geçeceğim, nasıl sizce fiyatına göre?

Dosya Ekleri

• 1683576553666.png
    53,3 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleyen: Moderatör:
Komik bir sistem olmuş. 50.459,04 TL'ye RTX 3060 Ti sistem olmaz. Yarı fiyatına bile olmaz.

Komik bir sistem olmuş. 50.459, 04 TL'ye RTX 3060 Ti sistem olmaz. Yarı fiyatına bile olmaz.

4000 serisi toplamayı ben de isterdim ancak ekran kartım sistem fiyatında olsun istemiyorum ve Zotac gibi şeylere pek güvenemiyorum komik olmayan bir öneriniz var ise açığım.

Bu sistem bence senin sisteminden daha iyi hocam.

4000 serisi toplamayı ben de isterdim ancak ekran kartım sistem fiyatında olsun istemiyorum ve Zotac gibi şeylere pek güvenemiyorum komik olmayan bir öneriniz var ise açığım.

Neden topluyorsunuz? Hazır sistemlere bakabilirsiniz. RTX 3060 Ti sisteme verilecek maksimum para 17 bin TL'dir. Daha üzerine RTX 3070'ler geliyor. Zotac'a neden güvenmediğiniz öğrenebilir miyim?

53.200 tutuyor.
Böyle olursa 51.870 tutuyor.

Neden topluyorsunuz? Hazır sistemlere bakabilirsiniz. RTX 3060 Ti sisteme verilecek maksimum para 17 bin TL'dir. Daha üzerine RTX 3070'ler geliyor. Zotac'a neden güvenmediğiniz öğrenebilir miyim?

Isınma ve ses problemlerinden bahsedilmiş pek çok forumda, gerçekten endişelendiriyor.

Isınma ve ses problemlerinden bahsedilmiş pek çok forumda, gerçekten endişelendiriyor.

Saçmalıktır ama neyse, zaten attığım sistemde ASUS ROG RTX 4080 var. Sosyal'deyse link alabilir miyim Zotac'taki ısınma ve ses probleminin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…