i7-13700H vs i5-13500H

Verir hocam. Dediğim gibi 350 olmazsa 300 olur, bilemedin 290 olur. O farkı anlayamazsın. Hatta i5 daha az güç harcar, daha az ısınır. Isınmaya bağlı yavaşlıkları daha nadir yaşarsın. Fan sesin azalır. Aynı anda 8 tane gta5 açmayacaksan i7 almanın mantığı yok senin senaryonda.
Çoğu sitede performans olarak hemen hemen aynı bazı konularda önde bile görünüyor, sanırım i5 tercih edeceğim teşekkürler

Saydığın şeylerle alakası yok FPS'nin. İşlemci oyunu oldukları için doğal olarak işlemci önemli. Ayrıca ben 32MB önbellekli 5609 ile 300-500 arası çok oynak bir FPS alıyorken o işlemcilerin 18 veya 24 MB L3 önbellekleri ile 300 FPS ortalama vereceğini zannetmiyorum. Video attım zaten, farklı incelemelere bakabilirsin.
Hocam şimdilik i5 alacağım gibi duruyor yine de attıgınız video tarzında videoları da inceleyeceğim çok teşekkürler

Hocam daha önce 2 monster kullandım, soğutucu ile oynuyoruz hiçbir sorun yaşamadık. 2. Aldığımda performans sorunu vardı ölü piksel vardı iade ettim link attıklarımdan birini alacağım
Çünkü böyle bir bütçem olmamasına rağmen 12 taksit seçeneği ile alabiliyorum, attıgınız model ve benzerlerinde taksit seçeneği olmuyor ayrıca servis ve müşteri hizmetleri ile ilgili çok memnunum bu yüzden yine monster almayı düşünüyorum... Keşke imkan olsa masaüstü en iyisi ama şartlar el vermiyor şimdilik.

Bu fiyata rezil monsteri onu gectim 4050 almayı cidden dusunmuyorsunuzdur umarım?

Bu fiyata rezil monsteri onu gectim 4050 almayı cidden dusunmuyorsunuzdur umarım?

Hocam ekran kartı işimi fazlasıyla görüyor, ram 2×16 işimi fazlasıyla görüyor, win11 kurulu hepsini geçtim 12 taksit ile alabiliyorum. Bu şartlarda başka marka ve ürün almak istesem de alamıyorum, dediğim gibi daha önce kullandım gayet memnunum..
Servis ve müşteri hizmetleri de bu kadar başarılı olan bir firma yok, bizzat tecrübe ettim defalarca. İşlemci kısmında karar veremedim henüz. Tek sorunum bu.

Hocam ekran kartı işimi fazlasıyla görüyor, ram 2×16 işimi fazlasıyla görüyor, win11 kurulu hepsini geçtim 12 taksit ile alabiliyorum. Bu şartlarda başka marka ve ürün almak istesem de alamıyorum, dediğim gibi daha önce kullandım gayet memnunum..
Servis ve müşteri hizmetleri de bu kadar başarılı olan bir firma yok, bizzat tecrübe ettim defalarca. İşlemci kısmında karar veremedim henüz. Tek sorunum bu.

Windows kurulumunu kendiniz ucretsiz yapabiliyorsunuz. Pesin fiyatina 6 taksit var attigim urunlerde ve fiyatlari daha uygun. O monsterin ederi 32000 lira falan. Denkleri o fiyatlarda. Pesin fiyatina taksit ayağına vade farkli fiyatından satıyorlar. Rezil clevo kasalı anakartli kronik sorunlu bir cihaz ayriyeten. Musteri hizmetleride iyi değil 🙂. Urunlerinin rezilliklerini bildikleri icin bu kadar yardimci davraniyorlar. Teknik servisi desek ayrı rezalet.

Dengi olan versiyonları hangisi
Daha iyi bir cihaz en basitinden:

36K ya bile 4060 laptoplar var. Peşin fiyatina taksit yok ama vade farki fiyati bile daha uygun 🙂:

Önerim 40000 TL ye bunu almanız olur:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı