i7 13700K için sıvı soğutma önerisi

canerozer

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür birçok parça için forumda yardımlar aldım. Son olarak bu konuda takıldım.

CPU: i7 13700K.
GPU: 4080 ( çıktığı zaman alacağım)
RAM: Corsair Vengeance DDR5 2x16 6000MHz.
İşlemci sogutucu: H150i ( bu değişkenlik gösterebiliri(
Kasa: Phanteks P500a DRGB.
SSD: Samsung M.2 980 Pro.

Sistemi bu şekilde toplamayı planlıyorum. Elimde H100i var fakat yeterli olmayacağı için H150i alacağım. Birçok sitede baktım. H150i için sadece bir retrokit var fakat braket bulamadım. Brakette değiştirmek gerekiyor sanırım. Bir de diğer bir sıvı soğutucu olarak aşağıdaki MSI marka soğutucuyu buldum. MSI bu model kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler. Bu msi ın ki ve h150 i için bilginiz var mı ?
MSI soğutmalarına hiç güvenmiyorum açıkçası. Ama Arctic 360 alsan dahi thermal throttle yiyeceksin render vs. gibi işlemlerle uğraşıyorsan.

MSI soğutmalarına hiç güvenmiyorum açıkçası. Ama Arctic 360 alsan dahi thermal throttle yiyeceksin render vs. gibi işlemlerle uğraşıyorsan.
Vatan bilgisayardaydım biraz önce.

Bunu önerdiler. Bu nasıl sizce. Söylediğiniz modeli yoldayım. İncelicem

Vatan bilgisayardaydım biraz önce.

Bunu önerdiler. Bu nasıl sizce. Söylediğiniz modeli yoldayım. İncelicem
Çok kötü bu model.

Çok kötü bu model.
Cidden sıvı soğutma bulmakta zorlanıyorum. Parça yok. Stok yok. H150i için retro kit kurtarıyor mu bilgi sahibi olan birini bulamadım. Yoksa brakette almam lazım mı ? Kara delik gibi tıkandım kaldım. Sizin önerdiğiniz arctic 360mm h150İ elite capelixten daha mı başarılıdır ? Açıkçası elimde olanı değerlendirmek istiyorum fakat bu braket konusunda kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu hortlatıyorum yalnız. Ben Corsair iCue H150i RGB Pro XT kullanıyorum. i9 9900K işlemcim ile birlikte. Sıvı soğutucu donanım olarak çok iyi lakin iCue yazılımı çok buglu. Firmware update yapamıyorum kesinlikle, ürünü QP bilişimden 0 almama rağmen. Ben Asus sıvı soğutucu alacağım sırf Corsair iCue'dan kurtulmak için. Eğer anakartın Asus ise Asus'un sıvı soğutmasını alabilirsin. Asus'un sıvı soğutucuların pompası Asetek markanın (bir çok üretici bu firmadan pompa alır), fanları da Noctua'dan kullanıyor. Diğer alternatif Arctic Liquid Freezer II 360mm veya DeepCool LS720 alabilirsin.

Konuyu hortlatıyorum yalnız. Ben Corsair iCue H150i RGB Pro XT kullanıyorum. i9 9900K işlemcim ile birlikte. Sıvı soğutucu donanım olarak çok iyi lakin iCue yazılımı çok buglu. Firmware update yapamıyorum kesinlikle, ürünü QP bilişimden 0 almama rağmen. Ben Asus sıvı soğutucu alacağım sırf Corsair iCue'dan kurtulmak için. Eğer anakartın Asus ise Asus'un sıvı soğutmasını alabilirsin. Asus'un sıvı soğutucuların pompası Asetek markanın (bir çok üretici bu firmadan pompa alır), fanları da Noctua'dan kullanıyor. Diğer alternatif Arctic Liquid Freezer II 360mm veya DeepCool LS720 alabilirsin.
Malasefki almış bulundum artık. İcue yazılımı canımı çok sıkıyor. Daha önceden corsair dan çok memnun olan biri olarak kimseye tavsiye etmiyorum. DDR5 ram leri yazılım hiç görmüyor ve corsair bu konuda sıfır yardım. Yinede teşekkürler bilgilendirme için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı