Aşağıdaki sisteme sahibim bilgisayarı açar açmaz işlemci 70 Cden başlıyor yük bindiğinde ise 100 C dereceye çıkıyor. Sıvı soğutma seçerken hangi kriterleri göz önünde bulundurmalıyım ki bu sorunlarla karşılaşmayayım? Teknik bilgi rica ediyorum.
En ucuz Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.134,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bazı makalelerde TDP değerine bakarak soğutucu seçilmeli diyordu. Ama sıvı soğutmada böyle bir teknik ayrıntı bulamadım. O sebeple sordum. Yani teknik anlamda bir kriter var ise ona uyan ürünler arasından seçim yapayım istedim