Rasho01 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 288 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #21 Woresth dedi: Ne diyeyim Oyun ayarlarında da bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yapın dediğim gibi.
Woresth dedi: Ne diyeyim Oyun ayarlarında da bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam temiz kurulum yapın dediğim gibi.
W Woresth Femtopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #22 FeritS0 dedi: O zaman benim diyebileceğim bir şey yok bilmediğim bir durum var ortada. Genişletmek için tıkla... GPU'dan kaynaklı droplarda ses gitmesi vesaire yaşanır mı hocam siz benden daha bilgilisinizdir.
FeritS0 dedi: O zaman benim diyebileceğim bir şey yok bilmediğim bir durum var ortada. Genişletmek için tıkla... GPU'dan kaynaklı droplarda ses gitmesi vesaire yaşanır mı hocam siz benden daha bilgilisinizdir.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #23 Woresth dedi: GPU'dan kaynaklı droplarda ses gitmesi vesaire yaşanır mı hocam siz benden daha bilgilisinizdir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef
Woresth dedi: GPU'dan kaynaklı droplarda ses gitmesi vesaire yaşanır mı hocam siz benden daha bilgilisinizdir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 26 Ağustos 2023 #24 Arka planda çalışan bir virüs olabilir. Kaspersky indirip bir tarama yapmanızı öneririrm.