malialkan9 Zeptopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #11 hashiramadd dedi: Aslında bende AMD işlemci sevmem ancak oyun işlemcisi ve fiyat performans olduğu için tercih edilebilir, şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yani aldığım anakart amd desteklemiyor diye biliyorum yanılıyorsam beni düzeltin
hashiramadd dedi: Aslında bende AMD işlemci sevmem ancak oyun işlemcisi ve fiyat performans olduğu için tercih edilebilir, şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yani aldığım anakart amd desteklemiyor diye biliyorum yanılıyorsam beni düzeltin
8 832681 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 157 10 Eylül 2024 #12 malialkan9 dedi: Teşekkür ederim öncelikle fikrin için, amd işlemcileri pek sevmiyorum ısınamadım bi türlü. Şuanlık Kasa, anakart ve ekran kartı 42bin tuttu. Yavaş yavaş toplayacağım sistemi Çok teşekkür ederim Fiyata göre değil hocam. Aralarındaki uyumluluk Genişletmek için tıkla... süp süp süper hüp hüp hüper z malialkan9 dedi: Yani aldığım anakart amd desteklemiyor diye biliyorum yanılıyorsam beni düzeltin Genişletmek için tıkla... zaten işlemci değişirse anakartta değişir mecbur soket farkı
malialkan9 dedi: Teşekkür ederim öncelikle fikrin için, amd işlemcileri pek sevmiyorum ısınamadım bi türlü. Şuanlık Kasa, anakart ve ekran kartı 42bin tuttu. Yavaş yavaş toplayacağım sistemi Çok teşekkür ederim Fiyata göre değil hocam. Aralarındaki uyumluluk Genişletmek için tıkla... süp süp süper hüp hüp hüper z malialkan9 dedi: Yani aldığım anakart amd desteklemiyor diye biliyorum yanılıyorsam beni düzeltin Genişletmek için tıkla... zaten işlemci değişirse anakartta değişir mecbur soket farkı