i7 2. nesil sistem oyunlarda donuyor

Merhaba.

Bilgisayarım Windows 7, 2 GB RAM Intel Core i7 2 nesil bilgisayar 1 ay önce yapıldı. O zaman Windows 10'du ama 1 gün sonra oyunlar çok donmaya başladı. 1 gün sonra siyah ekran, 12 saat uğraştım düzeltim. 1 gün sonra System 32 dosyalarını silmi 1 gün sonrada bilgisayar çöktü erca abimle konuştuk. Tekrar yaptırdık, para istemedi. Windows 7'ye düşürtürmesini istedim, düşürtürüp babam bilgisayarı aldı. Açtıktan sonra yine eskisi gibi oyunlar donup belleke kulanımı %80'in altında düşmüyor. Cevabınız nedir?

11.nesile yol alan bir işlemci serisinin 2.nesilini kullanıyorsan zaten bitmiştir tükenmiştir umudu kesmen gerekiyor yeni pclere yol alman lazım.
Yorumunuz faydalı değil. i7 2600k içeren sistemimle yüksek ayarlarda 60 FPS RDR2 ve Cyberpunk 2077 oynuyorum. İşlemcinin modeli ve sistemin geri kalanı çok daha önemli nesilden.

kötü bir sistem win 7 yüklü kalsın zaten google de bile donması gerekiyor

Artı -1 Eksi
Yorumunuz faydalı değil. i7 2600K içeren sistemimle yüksek ayarlarda 60 FPS RDR2 ve Cyberpunk 2077 oynuyorum. İşlemcinin modeli ve sistemin geri kalanı çok daha önemli nesilden.

Ahhhh darboğaz 60 FPS diyorsun dostum zevk alabiliyor musun? Bir de yüksekte 60 FPS veriyor ekran kartın 2070 mi? Böyle sistemler dizenleri saçmalık olarak görüyorum iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…