i7 2360QM ve GT520M Valorant kaldırır mı?

Makaleler
1
i7 2360QM var. Bir de GT520M ve 4 GB RAM'im var. En düşük 720P ayar yaparsam rahat oynar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük sistem gereksinimlerini karşılıyorsunuz fakat akıcı olur mu bilmem, denemeden bilemezsiniz.

OC bulaşmak istemem. Hiç yapmadım. Sabitleme işlemini detaylıca anlatabilirmisiniz?
Ben size anlatamam ama şu videoyu izleyin, ben aynı işlemleri yapınca Just Cause 3'te 45 FPS'ten 20 FPS'e drop yiyordum, o sorun çözüldü, hatta 50 FPS'leri gördüm.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizce bu programı kullanmam bilgisayarım için riskli olur diye bir uyarı adlım program tarafından.

İngilizce bu programı kullanmam bilgisayarım için riskli olur diye bir uyarı adlım program tarafından.
İşlemci frekansınız, kaç GHz?
2.90 GHz'ymiş, görev yöneticisinden performans'ı açıp bana ekran görüntüsü atar mısınız?

Böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…