Dostum 2.el bakmaya çalış temiz bulabilirsin.
Bu laptop oyun oynayamazsın ona göre haberin olsun.
Bence GTX 1050, 1060, 1080, 1650 ekran kartlı alabilirsiniz.Öneriniz var mı hocam zaten genelde MC, Valorant gibi oyunlar oynayacağım ve aşırı FPS beklentim yok standart ayarlarda 60 FPS yeterli benim için.
Bence GTX 1050, 1060, 1080, 1650 ekran kartlı alabilirsiniz.
Fiyat? Hocam o bilgisayar da alınmaz bu saatten sonra. Valorant'a şuan olmazsa ileride sıkıntı çıkarabilir. Bütçe 13k diyorsunuz ikinci el daha iyi bilgisayar alabilirsiniz. Dediğim GTX 1650 veya en kotu GTX 1080 veya 1060 gibilerine bakmaya çalışın. Fiyatıyla atarsanız iyi olur.Bu nasıl hocam.Eki Görüntüle 2274495
Fiyat? Hocam o bilgisayar da alınmaz bu saatten sonra. Valorant'a şu an olmazsa ileride sıkıntı çıkarabilir. Bütçe 13K diyorsunuz ikinci el daha iyi bilgisayar alabilirsiniz. Dediğim GTX 1650 veya en kotu GTX 1080 veya 1060 gibilerine bakmaya çalışın. Fiyatıyla atarsanız iyi olur.
Bilmiyorum klavye falan da var ama o parayı vermek yerine bunun gibi birşey almak bana göre daha mantıklı:O PC'nin fiyatı da 9500 sanırım. Peki alttaki nasıl hocam şimdi ikinci el bakarken kendi şehrimde bakıyorum gidip deneyebilmek için kendi şehrimde fiyat bandına uyan zor buluyorum bu da 12500TL bu nasıl? Eki Görüntüle 2274507
Bilmiyorum klavye falan da var ama o parayı vermek yerine bunun gibi bir şey almak bana göre daha mantıklı:
Kendi şehrimde böyle bir şey buldum bu okeydir sanırım https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-temiz-oyun-ve-cizim-laptobu-1187202735/detay
Üstteki iyiymiş ama Excalibur marka önermiyorlardı sanırım.Kendi şehrimde böyle bir şey buldum bu okeydir sanırım https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-temiz-oyun-ve-cizim-laptobu-1187202735/detay
Veya bu ama bunda batarya bitik denmiş batarya değiştirmek tahmini ne kadar tutar?
Üstteki iyiymiş ama Excalibur marka önermiyorlardı sanırım.
(Öne çıkar butonuna basın yeni ksiiler görsün)
Üstteki bana da daha iyi gibi geldi butona da bastım sağ olasın. Bakalım akşama kadar düşünür karar verip yarın alırım birini gelecek diğer mesajlara da bakarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.