i7 2600 GT730 sistem GTA 5 açar mı?

Leewzy

Centipat
Daha fazla  
Bu fotoğraftaki sistem Valorant ve GTA açar mı açar ise kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 2.el bakmaya çalış temiz bulabilirsin.

Bu laptop oyun oynayamazsın ona göre haberin olsun.

Öneriniz var mı hocam zaten genelde MC, Valorant gibi oyunlar oynayacağım ve aşırı FPS beklentim yok standart ayarlarda 60 FPS yeterli benim için.

Fiyat? Hocam o bilgisayar da alınmaz bu saatten sonra. Valorant'a şuan olmazsa ileride sıkıntı çıkarabilir. Bütçe 13k diyorsunuz ikinci el daha iyi bilgisayar alabilirsiniz. Dediğim GTX 1650 veya en kotu GTX 1080 veya 1060 gibilerine bakmaya çalışın. Fiyatıyla atarsanız iyi olur.

O PC'nin fiyatı da 9500 sanırım. Peki alttaki nasıl hocam şimdi ikinci el bakarken kendi şehrimde bakıyorum gidip deneyebilmek için kendi şehrimde fiyat bandına uyan zor buluyorum bu da 12500TL bu nasıl?

Bilmiyorum klavye falan da var ama o parayı vermek yerine bunun gibi birşey almak bana göre daha mantıklı:

Üstteki iyiymiş ama Excalibur marka önermiyorlardı sanırım.
(Öne çıkar butonuna basın yeni ksiiler görsün)

Üstteki iyiymiş ama Excalibur marka önermiyorlardı sanırım.
(Öne çıkar butonuna basın yeni ksiiler görsün)

Üstteki bana da daha iyi gibi geldi butona da bastım sağ olasın. Bakalım akşama kadar düşünür karar verip yarın alırım birini gelecek diğer mesajlara da bakarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…