i7 2600 için fan önerisi

lucha

Kilopat
Katılım
11 Mart 2018
Mesajlar
261
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar dün bir kasa aldım i7 2600 işlemcili kasadan biraz fazla fan sesi geliyordu. Bugun gittim PSU'yu temizlettim fakat şimdi fark ettim ki fan sesi işlemcinin fanından geliyor yük altındayken. Önereceğiniz ucuz bir işlemci fanı var mı? Üzerindeki eski zaten kendi orijinal fanı. Uyumu filan nasıl oluyor bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Valla bugun bilgisayarcıda temizlettim onada sordum doğru dedi ama psu den geleceğini sanmıyorum daha bugun temizlettim ve yük altında böyle bir ses olduguna göre işlemcidir diye düşünüyorum.
Dark X94 olabilir. Stok fanın ses çıkartması saçma geldi. Doğru montaj olduğuna emin misin?
daha uygun fiyatlı birşey bulamaz mıyım ?
XIGMATEK APACHE IV 775/1155/1156&K8/FM1/AM2/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar bunu alsam iş yapmaz mı ?
Zalman CNPS90F 92mm FSB Fanlı Intel-AMD Ultra Sessiz CPU Soğutucu - incehesap.com
TX Intel LGA775/1155/1156/1150/1151 Uyumlu CPU Soğtucusu - incehesap.com

Bunlar nasıldır sizce ve işlemcime uyar mı ?
 
Son düzenleme:
Kasanın işlemciden yan kapağa olan yüksekliğini ölç. Ardından işlemcinin tankere olan mesafesini ölç.ona göre uygun boyutlarda bir fan bak derim. Bu soğutucular hiçde ufak değiller.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı