i7 2600 + RX570 vs 5 3600 + RX 5600XT

ThyphooN

Hectopat
Merhaba.
i7 2600.
ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0.
RAM bellek hızı DDR3-1333 (667 MHz) nanya tech 4 GB.
HD Radeon 6750 1GB.
350W PSU var.

Bu sisteme 600W 80+ + RX570 alıp kullanılmalı mı? 2 sene daha.

Yoksa R5 3600 + RX 5600XT'li yeni PC mi toplanmalı?

CS:GO oynuyorum genelde.

Onun dışında güncel oyunların hikaye modlarını oynamak istiyorum.

Sadece oyun amaçlı olacak.

Şimdi belki işimi görür ama 2 sene sonra parça fiyatlarının tavan yapmasından da korkuyorum iyice.

Sizin öneriniz tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa tabii ki güncel bir sistem toplamak en mantıklısı. Ama bütün platformu değiştirmeye param yok diyorsanız da RX 570 alıp kullanabilirsiniz darboğaz sorunu olmaz. Güç kaynağı olarak da RX 570 minimum 450 Watt öneriyor. Yani kaliteli marka 500W işinizi görür.

Bütçeniz varsa tabii ki güncel bir sistem toplamak en mantıklısı. Ama bütün platformu değiştirmeye param yok diyorsanız da RX 570 alıp kullanabilirsiniz darboğaz sorunu olmaz. Güç kaynağı olarak da RX 570 minimum 450 Watt öneriyor. Yani kaliteli marka 500W işinizi görür.

Bütçem var fakat eğer kurduğum sistemle bunun arasında 5 bin TL performans farkı olmuyacaksa eskiyle devam etmeyi düşünüyorum. Bir yandan da ilerde daha da pahalanır mı diye düşünüyorum parça fiyatları. eski pc rahat oynatır mı güncel oyunları

Bilgisayar parçaları her sene tavan yapıyor 2 sene sonra değil. Eğer bütçe varsa güncellemek her zaman iyi çünkü doların ne olacağı ve yeni vergi gelip gelmemesini bilemeyiz.

Bütçem var fakat eğer kurduğum sistemle bunun arasında 5 bin TL performans farkı olmuyacaksa eskiyle devam etmeyi düşünüyorum. Bir yandan da ilerde daha da pahalanır mı diye düşünüyorum parça fiyatları. Eski PC rahat oynatır mı güncel oyunları.

Eski PC'nin artik emekliye ayrilma vakti gelmis 2021'de dünya genelinde ekonomik kriz olacak bu yüzden telefon mu değişcen değiş PC mi değişcen değiş çünkü 2021'de hayatımızdaki her şeyin fiyatı articak.

Bilgisayar parçaları her sene tavan yapıyor 2 sene sonra değil. Eğer bütçe varsa güncellemek her zaman iyi çünkü doların ne olacağı ve yeni vergi gelip gelmemesini bilemeyiz.

Bende acaba bunu biraz daha kullanıp ilerde alırım diye düşünüyorum ancak parça fiyatları ve dolar sürekli artıyor.
Eski PC'nin artik emekliye ayrilma vakti gelmis 2021'de dünya genelinde ekonomik kriz olacak bu yüzden telefon mu değişcen değiş PC mi değişcen değiş çünkü 2021'de hayatımızdaki her şeyin fiyatı articak.

umarım olmaz :(
okadar kötü mü :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı