i7 2600 Sisteme Yeni ekran Kartı

Taner Yüksel

Kilopat
Daha fazla  
Anakartım
H61H2-M12
İşlemcim: İntel Core i7 2600

Bu sisteme GTX 980 Ti almak istiyorum sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 2600K, GTX 980Ti'ı beslemeye yetecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

I7 2600 bendede var lga 1155 oldugu icin pek fazla anakart secenegi yok anakart olarak H61H2-M12 yi tavsiye ederseniz bende anakartla beraber gtx980 ayarinda bir ekran karti alicam

Anakartım
H61H2-M12
İşlemcim: İntel Core i7 2600

Bu sisteme GTX 980 Ti almak istiyorum sizce herhangi bir sorun yaşar mıyım?

O işlemci ile 2000 liralık bir kart kullanmak yerine, 2000-2200 TL gibi bir ücretle anakart, işlemci ve ekran kartı üçlemesi içeren bir paket almanız daha mantıklı ve daha uzun ömürlü olabilir. Öncelikle bunu düşünmelisiniz

O işlemci ile 2000 liralık bir kart kullanmak yerine, 2000-2200 TL gibi bir ücretle anakart, işlemci ve ekran kartı üçlemesi içeren bir paket almanız daha mantıklı ve daha uzun ömürlü olabilir. Öncelikle bunu düşünmelisiniz
the_buffy hakli.bende lga 1050 i7 ve asus gamer modelli anakart alicam ilk etapta,en fazla 1 ay sonra saglam bir ekran kartı.diger türlü 1 sene götürmeyecek bir sisteme yatırım yapmış olacaksın

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı