i7 2600 işlemcim ve G210 ekran kartım var. Sistemim inanılmaz yavaş çalışıyor, bundan önce Radeon HD 6570 kartım vardı ve sistem daha iyiydi. Ekran kartı yükseltmesi yaparsam sorun düzelir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
HD 6570 daha iyi bir kart neden değiştirdiniz ki? Takılma nedeni SSD de olabilir ayrıca HDD kullanıyorsanız.i7 2600 işlemcim ve G210 ekran kartım var. Sistemim inanılmaz yavaş çalışıyor, bundan önce Radeon HD 6570 kartım vardı ve sistem daha iyiydi. Ekran kartı yükseltmesi yaparsam sorun düzelir mi?
SSD kullanmiyorum eski ekran kartım bozulduğu için değişmek zorunda kaldımHD 6570 daha iyi bir kart neden değiştirdiniz ki? Takılma nedeni SSD de olabilir ayrıca HDD kullanıyorsanız.
Oynamak istediğim en baba oyun valorant ve GTA 5 yine de bukadar önemli mi?SSD şart artık bu dönemde. SSD alın ekran kartından önce.
Tabii bunlar için de önemli fakat bunlardan da önemli olan şey bilgisayarın düzgün çalışması. Artık Windows 10 için HDD yetmiyor. Yavaş açıyor, yavaş tepki veriyor. SSD aldığınızda bilgisayarınızın yeni haline aşık olursunuz öyle diyeyim.Oynamak istediğim en baba oyun valorant ve GTA 5 yine de bukadar önemli mi?
Oynamak istediğim en baba oyun Valorant ve GTA 5 yine de bu kadar önemli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.