i7 2600 ve G210 sistem takılmasına çözüm olarak GPU yükseltilir mi?

EmrePe

Femtopat
Daha fazla  
i7 2600 işlemcim ve G210 ekran kartım var. Sistemim inanılmaz yavaş çalışıyor, bundan önce Radeon HD 6570 kartım vardı ve sistem daha iyiydi. Ekran kartı yükseltmesi yaparsam sorun düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 2600 işlemcim ve G210 ekran kartım var. Sistemim inanılmaz yavaş çalışıyor, bundan önce Radeon HD 6570 kartım vardı ve sistem daha iyiydi. Ekran kartı yükseltmesi yaparsam sorun düzelir mi?
HD 6570 daha iyi bir kart neden değiştirdiniz ki? Takılma nedeni SSD de olabilir ayrıca HDD kullanıyorsanız.

valorant için yine biraz tolerans olabilir ama gta için kesinlikle şart ssd ile bile çok uzun sürede oyuna giriyosun sadece oyuna girme süren değil genel olarak ssd kesinlikle ilk tercih olmalı

Oynamak istediğim en baba oyun valorant ve GTA 5 yine de bukadar önemli mi?
Tabii bunlar için de önemli fakat bunlardan da önemli olan şey bilgisayarın düzgün çalışması. Artık Windows 10 için HDD yetmiyor. Yavaş açıyor, yavaş tepki veriyor. SSD aldığınızda bilgisayarınızın yeni haline aşık olursunuz öyle diyeyim.

Oynamak istediğim en baba oyun Valorant ve GTA 5 yine de bu kadar önemli mi?

En kötü 240GB SSD almanızı tavsiye ederim isteğe göre daha fazla depolama alanı olanı da tercih edebilirsiniz M.2 SSD kullanıyorum video renderleyip 1TB HDD'e kopyalıyorum çok yavaş yüklüyor kesinlikle bir SSD almanız lazım.

İkisi içinde kesinlikle SSD önemli. Ram durumunuzu bilmiyorum ama onunda az çok yükseltilmesi gerekir ama en iyisi ilk olarak SSD alman.

@EmrePe kesinlikle bir SSD alın. Aradaki farkı sadece mental olarak değil fiziksel olarak da hissedeceksiniz. Eğer hayatınızda bir kez bile kullanmadıysanız, kesinlikle alın ve Windows'u ona kurun. Orta Çağ'dan yeni çağ'a geçen Fatih sultan mehmed bile bu kadar haz almamıştır. 😅

Geri
Yukarı