i7 2600K vs Xeon X5675

Yeterli olmaz, işlemci soğutucu için ne kadar bütçeniz var?
Bu işlemci soğutucu işinizi görecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son günlerde baya bir konu açtım fakat hiç ilgilenen olmadı. Tekrar bir sorum olduğunda bu konu üzerinden sizi etiketleyerek sorabilirmiyim?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son günlerde baya bir konu açtım fakat hiç ilgilenen olmadı. Tekrar bir sorum olduğunda bu konu üzerinden sizi etiketleyerek sorabilirmiyim?
Tabiiki de sorabilirsin hocam yardımcı olurum elimden geldiğince

O.C için yeterli soğutmayı sağlar mı? Düşündüğüm frekanslar 4.0+GHz
Sanmıyorum. En az 4 bakır borulu bir şeyler almayı dene.
Bulduğun ilana gelirsek, çok ucuz denemez. Ben i7 950 ve Asus P6X58D-E anakartı 500 TL'ye aldım. 1 Hafta boyunca ilan kovala, illa bulursun daha ucuzunu.
Dostum şu ilan geldi karşıma şansa, hemen bak derim.
GA-EX58-UD - 1366 SOKET (ses sorunu var, harici proplemi yoktur) - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 675512906

Son düzenleme:
Merhaba, aktif olamadığımdan geç yazıyorum kusura bakmayın. O ilanı ben de gördüm fakat tam sorunu nedir anlayamadım, alırsam nasıl sorunu çözebilirim? Bu ilan dışında ben de bir kaç ilan buldum fakat iki tanesinde overclock desteği var mı anlayamadım. Bir bakabilirseniz sevinirim.

OEM D-X58V DDR3/SATA-LAN-1XPCI-mATX BULK-LGA 1366P ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 668878050

Intel DX58SO X58 1366 Pin DDR3 SORUNSUZ Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 651943453

1366 PİN X58 CHİPSETLİ SIFIR 2 YIL GARANTİLİ ANAKART HİRAPC DEN - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 669708872

Gigabyte X58A UD3R Anakart+Xeon X5675 işlemci - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 659477213 fiyat 750 TL 'ye düştü.

X58 sabertooth lga1366 efsanesi - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 652260602 fiyat 650 TL 'ye düştü fakat işlemciyi çıkarttık.

Bunların hangilerinde O.C desteği vardır? Bir de sahibinden 'de ramtech adlı bir mağazanın ürünleri var anakart olarak X58 chipsetli yazmışlar onlar overclock oluyormudur? Bir tane linkini bırakayım.

SIFIR GARANTİLİ İNTEL CHİPSETLİ X58 LGA 1366 DDR3 ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 674289347

@Silinen üye eğer müsaitseniz sizde bir bakabilirmisiniz?

Bildiğim kadarıyla İntel, OEM, Ramtech olanlarda O.C desteği yok. Öbürlerinde var. Öbürlerinin arasında en alınabiliri "Gigabyte X58A UD3R Anakart+Xeon X5675 işlemci - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 659477213" diyebiliriz. 650 TL olan işlemci fiyatıyla 800 TL'ye çıkacak zaten. Sıkıntılı anakarta gelirsek "Ses entegresinde sorun var." diyor fakat nasıl çözülür, çözülür mü, kullanıma sıkıntı çıkartır mı pek bilgim yok.

Attığınız işlemci + anakart + 4gb 1600mhz ram için 700 TL fiyatta anlaştık. Benim öğrenmek istediğim hala daha aklımda soru işareti olan şey Xeon X5675 mi daha iyi i7 2600K mı? Aralarındaki fark ne kadardır?

700 TL'ye alınabilir işlemci güçlü, RAM 8 GB olsaydı güzel olabilirdi temiz RAM ilave ederseniz gayet güzel olur.
Kusura bakmayın cumartesi günü bakamamışım Bildirim gelmemişti,
Bunu buldum ama Fiyatı yüksek geldi dediğim gibi Xeon gerçekten güzel işlemcidir alabilirsiniz.

Estağfurullah, bende şu an hali hazırda güzel bir sistem var i7 2600K + R7 265 ya bu sisteme anakart(o.c için) ve ekran kartı (rx580) değişim yapacağım, bu da cebimden çok para harcatacak. Diğer yöntemde kasamı 1.200 TL 'den satıp cebimden 300 TL kadar daha ödeyerek X5675 + RX580 'li bir sistem kurmak. Tereddütte kaldığım nokta i7 2600K 'dan daha düşük fps alır mıyım X5675 ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…