i7 2630QM laptop Lethal Company'de 10-11 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Menemen54

Picopat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3 (2x 4 GB) 1333MHz
Ekran kartı
GT550M
Anakart
N53SN
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-2630QM @ 2.00GHz
Lethal Company yükledim ancak oyunu açtığımda oyun 10 FPS'di. Ne yaparsam yapayım bir türlü yükseltemedim. Önce çözünürlüğümü 800x800 yaptım ve oyunu pencere modunda oynamaya çalıştım, ancak yine 10 FPS aldım. Sonra Windows büyütecini kullanarak oyunu pencere konumunda küçültebildiğim en küçük konuma getirdim ve büyüteci kullanarak %800 büyüterek oynamaya çalıştım. Yine 10-11 FPS aldım. Farklı modlar denedim, oyunun grafiklerini en düşüğe çekebilmek için ama yine hiçbir etkisi olmadı.

Açıkçası bu kadar düşük grafikli bir oyunda nasıl bu kadar düşük FPS alıyorum, hala anlamadım. Zamanında Assetto Corsa'da bile 15 FPS ile oynayabilmiştim, şu an Escape the Backrooms'u orta ayarlarda 30-40 FPS ile oynayabiliyorum. Oyunun optimizasyonuyla mı ilgili bilmiyorum, bir türlü anlayamadım. Sistemimin düşük olduğunu biliyorum ama yine de oyunun grafikleri aman aman bir seviyede değil, bu kadar kasması hiç normal gelmedi.

Oyunda FPS kilidi falan varsa açık olabilir mi? Normal halinde de en küçük halinde de 10 FPS'i geçemediğinize göre bir yerde FPS kısıtlama açık galiba.

Oyunda FPS kilidi falan varsa açık olabilir mi? Normal halinde de en küçük halinde de 10 FPS'i geçemediğinize göre bir yerde FPS kısıtlama açık galiba.
Öyle bir ayar bulamadım, Mallesef. Zaten oyunda yok denecek kadar az ayar var. Mod kurmadığınız sürece pek değiştirilmiyor bu ayarlar.

Oyunu silip yüklemeyi dener misiniz? Ayrıca NVIDIA App gibi optimize edici bir uygulamanız varsa o da yapmış olabilir.
Evet, silip yüklemeyi denedim. NVIDIA App benim ekran kartımı desteklemiyor, bende Geforce Experience var ancak orda bildiğim kadarıyla FPS'i sınırlayabilecek bir ayar yok. Başka hehrnagi bir programda bulunmuyor.

Evet, silip yüklemeyi denedim. NVIDIA App benim ekran kartımı desteklemiyor, bende GeForce Experience var ancak orada bildiğim kadarıyla FPS'i sınırlayabilecek bir ayar yok. Başka hehrnagi bir programda bulunmuyor.

Experience'de de var diye hatırlıyorum, oyunların olduğu sekmeden oyuna özel ayarlara bakın.

Lethal Company desteklemiyor GeForce Experience. Buradan baktım genel olarak biligsayarımdaki hiçbir oyunu gstermiyor zaten, kaç kere taraayı denedim ama hiçbir oyun bulamıyor.

GeForce ayarlarında oyunları otomatik optimize et açıksa kapatın, onun dışında aklıma bir şey gelmiyor ancak bir yerde FPS sabitlemenin açık olduğu aşikar.

GeForce ayarlarında oyunları otomatik optimize et açıksa kapatın, onun dışında aklıma bir şey gelmiyor ancak bir yerde FPS sabitlemenin açık olduğu aşikar.
O ayar bende "Hazır Değil" olarak görünüyor çünkü GTX 660 ve üstü ekran kartları için çalışıyormuş. Yani bu, GeForce Experience ile ilgili bir sorun değil bence. Daha önce hiçbir oyunda böyle bir sorun yaşamadım, en azından pencere moduna küçültüp çözünürlüğü düşürdüğümde FPS artardı.

Yeni konular

Geri
Yukarı