Menemen54
Picopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
- RAM
- 8 GB DDR3 (2x 4 GB) 1333MHz
- Ekran kartı
- GT550M
- Anakart
- N53SN
- İşlemci
- Intel(R) Core(TM) i7-2630QM @ 2.00GHz
Lethal Company yükledim ancak oyunu açtığımda oyun 10 FPS'di. Ne yaparsam yapayım bir türlü yükseltemedim. Önce çözünürlüğümü 800x800 yaptım ve oyunu pencere modunda oynamaya çalıştım, ancak yine 10 FPS aldım. Sonra Windows büyütecini kullanarak oyunu pencere konumunda küçültebildiğim en küçük konuma getirdim ve büyüteci kullanarak %800 büyüterek oynamaya çalıştım. Yine 10-11 FPS aldım. Farklı modlar denedim, oyunun grafiklerini en düşüğe çekebilmek için ama yine hiçbir etkisi olmadı.
Açıkçası bu kadar düşük grafikli bir oyunda nasıl bu kadar düşük FPS alıyorum, hala anlamadım. Zamanında Assetto Corsa'da bile 15 FPS ile oynayabilmiştim, şu an Escape the Backrooms'u orta ayarlarda 30-40 FPS ile oynayabiliyorum. Oyunun optimizasyonuyla mı ilgili bilmiyorum, bir türlü anlayamadım. Sistemimin düşük olduğunu biliyorum ama yine de oyunun grafikleri aman aman bir seviyede değil, bu kadar kasması hiç normal gelmedi.
Açıkçası bu kadar düşük grafikli bir oyunda nasıl bu kadar düşük FPS alıyorum, hala anlamadım. Zamanında Assetto Corsa'da bile 15 FPS ile oynayabilmiştim, şu an Escape the Backrooms'u orta ayarlarda 30-40 FPS ile oynayabiliyorum. Oyunun optimizasyonuyla mı ilgili bilmiyorum, bir türlü anlayamadım. Sistemimin düşük olduğunu biliyorum ama yine de oyunun grafikleri aman aman bir seviyede değil, bu kadar kasması hiç normal gelmedi.