i7 2670Q ve GeForce 610M sisteme Windows sürümü tavsiyesi

Cenksrky

Decapat
Katılım
8 Mayıs 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar.
Arkadaşlar, Knight Online oyununu oynuyorum. Geçen hafta Windows 7 kullanıyordum. 2 gün önce Windows10'a geçiş yaptım fakat oyun içinde FPS düşüklüğü ve takılmalar arttı.
Bunun üzerine SSD ve termal macun siparişi verdim. Oyun açıldığı gibi CPU 75 dereceye geliyor. Öncelikle temizliğini yapacağım. Ardından SSD ve bir işletim sistemi kuracağım fakat hangi işletim sistemi sistemimi daha az yorar, tam olarak bilmiyorum. Windows XP bile yüklemeyi düşünüyorum. Çözüme kavuşması için sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dizüstü sistemim;
ASUS K53SD anakart.
Intel i7 2670Q 2.2 GHz.
NVIDIA GeForce 610M 2 GB ekran kartı
4 ve 2 olmak üzere 6 GB DDR3 1333 MHz RAM.
 
Sıcaklık kaynaklıdır aynı sisteme neredeyse bende sahibim fakat laptop sadece ekran kartım 520M ve knight onlinede kasmadan takılmadan oynuyorum ısınma sorununu çözdün SSD de sipariş etmişsiniz zaten SSD yi de taktıktan sonra sorunsuz oynarsınız
Edit: Win 10 Kur.
 
Sıcaklık kaynaklıdır aynı sisteme neredeyse bende sahibim fakat laptop sadece ekran kartım 520M ve Knight Online'de kasmadan takılmadan oynuyorum ısınma sorununu çözdün SSD de sipariş etmişsiniz zaten SSD'yi de taktıktan sonra sorunsuz oynarsınız.

SSD FPS arttırmaz.
 

Geri
Yukarı