i7-2670QM dizüstü bilgisayara termal macun önerisi

Hocam büyük ihtimalle bilgisayarcılarda satılan Çin malı macunlardır. Geçen forumda bi' arkadaşa sözde bilgisayarcı "En iyi macun markası Star diyerek 90 TL'ye çöp macun satmış. Bilemiyorum, modeli falan varsa atarsanız incelerim.
Hadron marka bir macun olması lazım. Büyük boy diye satılan macunların kalitesiz olduğunu biliyorum ama yine de sorayım dedim. 15 liraya falan almıştım. Öyle eski tek tük sistemlere sürüyordum.

Hadron marka bir macun olması lazım. Büyük boy diye satılan macunların kalitesiz olduğunu biliyorum ama yine de sorayım dedim. 15 liraya falan almıştım. Öyle eski tek tük sistemlere sürüyordum.
Hocam eski sistemlere Arctis falan sürmeye bence gerek yok. Hadronları sürün gitsin 😆 Evde bi' netbook var, 12 senedir içi bir kere bile açılmadı. Linux Mint XFCE kurdum arada kardeşim EBA'ya giriyor. Şahsen eski sistemlere yatırım yapmazdım. Şu an kullandığım AIO'nınkini bile daha değiştirmedim, 3 yıldır aynı duruyor 🤭 Ağır iş yapmadığım için gerek duymadım.

Hocam eski sistemlere Arctis falan sürmeye bence gerek yok. Hadronları sürün gitsin 😆 Evde bi' netbook var, 12 senedir içi bir kere bile açılmadı. Linux Mint XFCE kurdum arada kardeşim EBA'ya giriyor. Şahsen eski sistemlere yatırım yapmazdım. Şu an kullandığım AIO'nınkini bile daha değiştirmedim, 3 yıldır aynı duruyor 🤭
İşte hocam malum dolar kuru ben bu Laptop'u 3 sene daha kullanmak zorundayım. 2011'de aldım. O dönemler Samsung çok kaliteli Laptop üretiyordu. Ben de RF511 modelini aldım. 2000 liraya almıştım. Dönemin en iyi mobil işlemcilerden İ7-2670QM ve o dönemin orta seviye kartlarından GT 540M vardı içinde. Hâlâ yatırım yapmaya değer diye düşünüyorum. Çünkü işlemci hâlâ güçlü, ekran kartı desen zamanında çok oyun ve render yaptı, bu yüzden yoruldu ama yıkılmadı.

9 yıl önce HP alan arkadaşlarım en fazla 4 sene kullandı. Bu canavar 9 senedir ayakta. Dolar kurundan ötürü beni 3 yıl idare etse yeterli. 2023'te hani diyorum belki bir şeyler değişir. SSD sayesinde zaten her şeye anında tepki veriyor. Ayıp olmasın diye Samsung SSD aldım paraya kıyıp. Laptop'da bir tane Samsung'un üretmediği parça yok. Nazar değmesin mükemmel bir Laptop. Keşke eskisi gibi 2000 liraya böyle Laptop'lar alabilsek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı