GT520M
i7 2670QM 4 GB RAM'li bir laptop var elimde. TPM desteği yok ama Rufus'la kaldırılabiliyor biliyorum.
YouTube'da bir video gördüm Tinyos 11 diye. Biraz araştırınca Nexus OS falan da gördüm meraklandım. Sizce en hızlı Windows sürümü olarak ne yüklemeliyim?
Türkçe dil desteği olursa daha iyi olur. Eğer Türkçe dil desteği yoksa nasıl Türkçe yapabileceğimi anlatabilir misiniz?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Şu arkadaşın Windows 10 Lite sürümünü kullanıyorum 1 2 aydır sorun yaşamadım.
GT520M.
i7 2670qm 4 GB RAM'li bir laptop var elimde. TPM desteği yok ama Rufus'la kaldırılabiliyor biliyorum.
YouTube'da bir video gördüm tinyos 11 diye. Biraz araştırınca nexus OS falan da gördüm meraklandım. Sizce en hızlı Windows sürümü olarak ne yüklemeliyim?
Türkçe dil desteği olursa daha iyi olur. Eğer Türkçe dil desteği yoksa nasıl Türkçe yapabileceğimi anlatabilir misiniz?
Tamamen güvenli, tereddüt etmeden kullanmak için ISO olarak orijinal Windows 11 22H2 Home sürümünü kullanmanızı öneririm. Zaten sistem Windows 11 için uygun değil ama kullanacaksanız bile orijinal bir şeyi kullanmanızı öneririm.
Tamamen güvenli, tereddüt etmeden kullanmak için ISO olarak orijinal Windows 11 22H2 Home sürümünü kullanmanızı öneririm. Zaten sistem Windows 11 için uygun değil ama kullanacaksanız bile orijinal bir şeyi kullanmanızı öneririm.