i7 2670QM laptop kendini sıfırlıyor

celal_1433

Kilopat
Katılım
15 Aralık 2015
Mesajlar
626
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Laptopum genelde oyunlarda olmak üzere film vs izlerken reset atıyor. Herhangi bir hata falan yok. Dıt sesi de yok, reset atıyor ve normal açılıyor.
Isınmadan şüphelendim; daha yeni macunları yenileyip temizledim, işlemci yükte en fazla 77-80 derece, ekran kartı ise 70-75 derece. Yani o kadar da yüksek değil. Virüs taraması da yaptım, hiçbir şey çıkmadı. Acaba neden yapar, arkadaşlar?
Bilgisayar özelliklerim:
İşlemci: Core i7 2670QM
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT525m
RAM: 8 GB RAM (4+4)
İşletim sistemi: Windows 10 Home
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ve HDD'yi sökün. Silgi yardımıyla RAM uçlarını temizleyin. HDD içinde aynı şekilde bu videodaki 6:09 sonrası işlemleri uygulayın.
Cevap için teşekkür ederim hard disc yani ssd daha yeni aldım garantili birde normal hard disc var onu da DVD sürücünün olduğu yere taktım. DVD sürücüsünü hard disc yuvasına çeviren aparat ile acaba ondan kaynaklanan bir durum olabilir mi ? Birde benim dizüstün de mavi ekran sorunu vardı işlemci kaynaklı bir yabancı sitede çözüm buldum işlemci güç yönetiminden en düşük ve en yüksek %90 ayarlamıştım mavi ekran sorunu düzelmişti bu ayarlardan kaynaklı da olabilir mi ?
 

Geri
Yukarı