İ7 2670QM nasıl bir işlemcidir?

PossibleTurco

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
6.250
Makaleler
34
Çözümler
28
Arkadaşlar bu işlemci hala yeterli midir günümüzde. 2011 yılında çıkmış dönemine göre oldukça güçlü bir işlemci. 4 çekirdek ve 8 iş parçacığından oluşuyor. Sizce kaç yıl daha gider? İşlemcinin özellikleri burada tam olarak yazıyor; İ7 2670QM Özellikleri
 
Oyun için artık miladını doldurdu. Eski oyunlar belki oynanabilir. Onun dısında en az 4 GB RAM ve SSD ile bu sistemi oyun harici kullanım için yeterlidir.
 
Oyun için artık miladını doldurdu. Eski oyunlar belki oynanabilir. Onun dısında en az 4 GB RAM ve SSD ile bu sistemi oyun harici kullanım için yeterlidir.
Zaten hocam film falan izlerim canım sıkılınca da CS GO girerim bunlar için yeterlidir diye umuyorum bir de Photoshop ile falan ara sıra düzenlemeler yapıyorum kendimce.
 
İnternet işleri için iş görür rahat bir şekilde. Ekran kartı nedir?

GT 540M hocam. Zamanında az oyun oynamadım bu kartla. İnternette GTA 5'i bile 30-40 arası normal ayarlarda açtığı videoları var. Malum ekonomi iyi olmadığı için yenisini de alamıyorum. En az 3 sene daha gitse yeter bana.
Hayır yeterli değildir.
Neden yeterli olmasın hocam? Ağır işler için kullanmayacağım bu işlemciyi zaten. Ağır işler için bende yeterli olmadığını biliyorum malum Windows 10 performansını çok düşürdü işlemcimin ama video izlerken hiç donmuyor 1080P 60 FPS rahat izletiyor.
 
Sahte Benchmark videolarından biri olması olası. Ona çok benzeyen sistemim vardı CS:GO oynarken 800x600 Low ayarlarda 20-30 FPS alıyordum. 2630QM + GT520M kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam o FPS düşmesinin sebebi harici kartla değil gidip HD Graphics ile açması oyunu. Bende de oluyordu o durum sağ tıklayarak menüden Nvidia kartı seçmem gerekiyordu hep. Bu arada bende ki GT 540M ve CS GO'da hiç kasma durumu yaşamadım.
 

Geri
Yukarı