OK ama benim başka bir önerim yok.
Teşekkür ederim.OK ama benim başka bir önerim yok.
Sorunu buldum, 180W AC yetersiz geliyor. İşlemci çarpanlarını düşürünce güç tüketimi azaldığı için sistem çöküşü yaşamıyorum. Malesef 240W AC'ler çok pahalı olduğu için böyle kullanmak zorundayım.Önemli değil.
Belki olay görüntüleyiciden sorun anına ait birşeyler bulabilirsin.(event viewer)
Sorun olmuyor ama galiba oyunlarda daha çok enerji tüketiyor. 1038Mhz bost hızına çıkan driver ile denemedim benchmark.CPU ve GPU beraber stres testine sokulduğunda sorun olmadığını söylemiştin.
Sanırım GPU 924Mhz'de iken çok az bir güç sorunum var. 1038Mhz'ye çıktığında ise baya bir var. Arada nadir olan bir düşmeydi sanırım oyunda başka güç yiyen faktörlerde girdiği için sorun oluştu.CPU ve GPU beraber stres testine sokulduğunda sorun olmadığını söylemiştin.
Onda sıkıntı yok zaten GPU geçişi gayet düzgün çalışıyor.Nvidia ayarlarından tercih edilen ekran kartı sekmesini bir kontrol eder misiniz? Eğer seçili değilse GTX 970M seçerek deneyin.
Ama anlayamadığım kısım 3630QM'de 45W,CPU ve GPU beraber stres testine sokulduğunda sorun olmadığını söylemiştin.
Anladım o zaman adaptörü değiştirmem de kurtarmaz. Peki ne yapmam lazım?TDP ile güç tüketimi birebir aynı şeyler değil.
Stres testinde ikisi de en üst seviyede çalıştılarsa yani yavaşlama olmadıysa bahsettiğin sebepten dolayı değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.