yusufcan1636
Hectopat
Ekran kartının kullanımı nedir bu süreçte?
Hep %100
Ekran kartının kullanımı nedir bu süreçte?
Kısaca; bu işlemciler için özellikle i7 3770 için ekran kartınızın zayıf kaldığı aşikar. Performans sorunlarını bu yüzden yaşıyor olabilirsiniz.
Ama hepsinden önce, CPU'nuzun oyunlarda %100 olması biraz ilginç. Daha düşük seviyelerde çalışmalı çünkü ekran kartınız o seviyelerde değil. Arkada bir şeyler çalışmadığına özen gösteriniz. İşlemci kullanımı %100'lere kadar çıkıp, yetmemeye başlıyorsa performans kaybınız işlemciden de kaynaklı olabilir. Yerine taktığınız işlemci de farklı işlemler yaptığı için, bu da performans kaybına yol açabilir.
Sınırları zorlamış. Oyunlarda falan da öyle oluyorsa sıkıntı yapar. Soğutucunuz ne acaba?
Reis 100 derecede su kaynıyor sencede sorun değil mi?
Aynı işlemciye sahibim, stok fan ile bende de 100 dereceleri aşıyordu. Gittim bir tane fan aldım çok markası vs. olmayan şu an Full yükte 75 dereceyi geçmiyor.
Aşağıda 50.1 watt ile çalışırken sıcaklık değerleri var.
Eki Görüntüle 1262014 Eki Görüntüle 1262016
Benim kullandığım macunda çok kaliteli değil. Şırınga şeklinde satılanlardan kullanıyorum. Şırıngası 20₺. Sorun fan ile alakalı. Fanın ayağı kırıldıysa yapıştırılsada artık eskisi gibi olmaz zaten i7 3770 ile stok fan kullanılmaz.Tamirci fanı yapıştırıcı ile tutturdu macunda kalitesiz sıktı bunlardan dolayı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.