Çözüldü i7 3770 - RX 570 sistemle CS2'de droplar meydana geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

SHOCK00

Hectopat
Daha fazla  
RAM
1600 MHz 8 GB
Ekran kartı
RX 570
Anakart
ASUS P8H61-M LX3 Plus R2.0
İşlemci
İ7 3770
Bilgisayara yakın zamanda format attım, CS2'yi yükledim rekabetçi girdim adam gördüğüm gibi drop yemeye başladım. Daha önce de yaşamıştım bunu ayarlardan bir şeyleri değiştirince düzeliyordu ama şimdi bir türlü bulamadım o ayarı, en düşük grafiklerde bile drop yiyorum.

CS2 açıkken Afterburner'da çalışmıyor, sıcaklık değerlerini de göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni indirmiştim.

Yazıda yazdığım gibi ayarlardan bir şeyi değiştirince düzelmişti daha önce de oynuyordum ve drop yoktu.
Tamam, o zaman şu attığım konudakileri uygulayıp deneyin. Bu, dropları büyük ölçüde azaltacak ve büyük ihtimalle bir süre sonra tamamen geçirecektir. Sanırım Shader cache henüz tam yüklenmediği için drop yaşıyorsunuz. Bu ayarı yaptıktan sonra ekran kartı sıcaklık değerlerini kontrol edin; ufak bir artış olabilir ama zararlı bir şey değildir. Zaten bu ayar, eskiden AMD Radeon Software de açılabiliyordu, ancak sonradan kaldırdılar. Rehber: AMD kartlar için shader ayarını tüm oyunlara açma
Bilgisayara yakın zamanda format attım, CS2'yi yükledim rekabetçi girdim adam gördüğüm gibi drop yemeye başladım. Daha önce de yaşamıştım bunu ayarlardan bir şeyleri değiştirince düzeliyordu ama şimdi bir türlü bulamadım o ayarı, en düşük grafiklerde bile drop yiyorum.

Oyuna yeni mi girdiniz? Shader cache kaynaklı drop yaşıyor olabilirsiniz.

CS2 açıkken MSI Afterburner'ı kullanabilmeniz için, CS2'nin başlatma seçeneklerine '-allow_third_party_software' yazmanız gerekiyor.

Oyuna yeni mi girdiniz? Shader cache kaynaklı drop yaşıyor olabilirsiniz.

CS2 açıkken MSI Afterburner'ı kullanabilmeniz için, CS2'nin başlatma seçeneklerine '-allow_third_party_software' yazmanız gerekiyor.

Hayır oyun sürerken her bir ateş etmede ya da bomba patlamasında drop yiyorum Afterburner ayarını kullanacağım teşekkürler.

Hayır, yani oyunu indireli ne kadar oldu, onu soruyorum.

Yeni indirmiştim.

O sistemde drop yemen bana normal geldi. 8 GB RAM CS2 için pek iyi değil ve CS2 işlemciye önem verdiğinden drop yemen normal gibi.

Yazıda yazdığım gibi ayarlardan bir şeyi değiştirince düzelmişti daha önce de oynuyordum ve drop yoktu.

Yeni indirmiştim.

Tamam, o zaman şu attığım konudakileri uygulayıp deneyin. Bu, dropları büyük ölçüde azaltacak ve büyük ihtimalle bir süre sonra tamamen geçirecektir. Sanırım Shader cache henüz tam yüklenmediği için drop yaşıyorsunuz. Bu ayarı yaptıktan sonra ekran kartı sıcaklık değerlerini kontrol edin; ufak bir artış olabilir ama zararlı bir şey değildir. Zaten bu ayar, eskiden AMD Radeon Software de açılabiliyordu, ancak sonradan kaldırdılar. Rehber: AMD kartlar için shader ayarını tüm oyunlara açma

Çözüm
Evet düzeldi teşekkürler sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı