i7-3770 & RX6500 XT sistem Mordekaiser ultisi açılınca kapanıyor

shukurenai72

Hectopat
Daha fazla  
Çok saçma gelecek ama, LoL'de Mordekaiser ile ulti attığımda attıktan 2 saniye sonra bilgisayar hiçbir uyarı vermeden dümdüz kapanıyor. Ardından tekrar açmak istediğimde açılması normale göre çok daha fazla uzun sürüyor. Ve evet denedim, alıştırma moduna girip ne zaman ulti atsam o zaman kapanıyor. Normal fonksiyonları yaptığımda herhangi bir şekilde böyle bir hatayla karşılaşmadım. Herhangi bir çözüm de üretemedim. Sizlerin başına geldiyse nasıl çözdünüz?

AMD RX 6500XT ekran kartı.
Intel Core i7-3770 3.40 GHz işlemcim var.
Windows 10 Pro kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Morde dışında başka char'larda oluyor mu? :D Neyse konuyu hortlatmadan bence işlemcin biraz fazla ısınıyor gibime geldi. Sıcaklıkları kaç derece?
hocam işlemci ısınsa diğer oyunlarda vs de olur. Şaka gibi durum sadece ve sadece morde ultisi atınca oluyor. Birazdan ekran kaydı alabilirsem arkadaştan alıcam.

Mordekaise banlamak en kesin çözüm gibi. 😂

Benim sistem de lolde random kapanıp duruyordu geçenlerde, format attım düzeldi.

Hocam işlemci ısınsa diğer oyunlarda vs de olur. Şaka gibi durum sadece ve sadece morde ultisi atınca oluyor. Birazdan ekran kaydı alabilirsem arkadaştan alacağım.

Bende de benzer bir durum var. LoL'de morde ultisi yiyince değil ama WT'de test sürüşü yaparken kapanıyor bilgisayar(oyun 1080p ultrada 240FPS sabit, test sürüşünde durduk yere kapanıyor 3-5 dakika içinde)

Oyun dosyalarını doğrulamayı, o da olmazsa oyunu silip yeniden yüklemeyi denedin mi? Bir yayıncının başına da aynı durumun benzeri LoL değil de Valorant'ta gelmişti, eğer takımda Chamber varsa öldükten sonra Chamber'ı izlemeye çalıştığı zaman oyun kapanıyordu. Büyük ihtimalle oyun dosyaları bozulmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı