Şu takılma olaylarından bir kurtulamadım gitti. i5 2400 vardı, i7 3770 aldım; R7 250X vardı, RX 570 Nitro aldım; bross PSU vardı, Rampage 850+80 aldım. Değiştirmediğim bir SSD, bir de RAM kaldı. Acaba neden sizce?
GTA V ve PUBG Mobile denedim.
Hi-Level 8 GB 1333MHz RAM.
120 GB SSD Kingston 2.el almıstım zamanında.
Değiştirdim ayağına sistemi de düzdüm ama Allah var şimdi .
Not: Ekran kartını bugün aldım ve format atmadım atmam gerekir mi?
Dostum aynı problem bende var. Bu konu ile alakadar o kadar çok çözülemeyen başlık varki donanım ya da herhangi bir durum değil zannedersem, yeni i7 12700 + RTX 3060 sistem topladım M.2 SSD 750+50 Gold sertifika her şeyin en fulu sistem topladım. bu problemi çözmek için ne yapsam olmadı, dedim artık muhtemelen ben takıntı yapıyorum, ama bazı durumlarda ister istemez fark ediyorsun durumu , RAM iade ettim , yenisini aldım, bois güncelledim, Logitech G PRO almıştım herhalde ondan dedim iade etmeyi bile düşündüm, tüm bileşenleri test ettim, PC test programı doldu artık, baktım hiçbirinde bir problem yok. Araştırıken bir olaya denk geldim , videoda dediklerini yaptım bu 2 gündür 1 kere bile daha takılmaya denk gelmedim , sistem ile alakadar bir problem anladığım kadarıyla , yeteri kadar belleği (RAM) sistem kullanmıyor , bunun için inşallah bu video senin çözümün olacak.
Gelişmeleri bekliyorum...