i7 3770 Sisteme ekran kartı önerisi

İşlemci: i7 3770.
RAM: 12 GB.
7000₺ bütçem var. Hangi ekran kartını almalıyım?
Sistemi satıp üzerine bütçenizi de ekleyip şuna benzer bir sistem alıyorsunuz. Dertsiz tasasız devam ediyorsunuz.

7000TL bütçe demek RTX 3060 veya RX6700XT civarı filan bir ekran kartı demektir. Onu alıp da 3. nesil sisteme takmak olmaz, üzerinden 10 nesil geçmiş. O yüzden bütçe de varken toplu bir upgrade daha uygun görünüyor.

Son düzenleme:
Üstüne ekleme imkanınız olacaksa yine kötü hamle değil, 3-3.5k arasına gidebilir. Bu kadar parayı eski bir sistem için harcamanız emeğinizin boşa gitmesi demek. Yeni bir hazır sistem en iyi opsiyon.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım büyük ihtimal. Ama daha monitör falan da almam gerekecek. Kasayı 3k'ya sattım dersem ve bütçeyi de biraz arttırırsam 12k para olacak.

Mevcut monitörünüz en azından idarelik durumdaysa önceliğiniz sisteminiz olsun hocam, şimdiden hayırlı olsun.
Monitörde sadece VGA girişi var. O zaman dönüştürücü ile idare edip monitörü sonra alırım. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar.

Sisteminizi ekran kartına bağlı olarak 3.5-4.5k arası bir fiyata satabilirseniz yeni bir hazır sistem almanız en doğrusu olur. 13-14K fiyat skalasına çıktığınızda R5 5600-RX6600/6600XT hazır sistem alabilirsiniz.
Rica etsem link atar mısınız? 13k fiyata bulamadım Rx 6600 sistem.

Son düzenleme:
Monitörde sadece VGA girişi var. O zaman dönüştürücü ile idare edip monitörü sonra alırım. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar.

Rica etsem link atar mısınız? 13k fiyata bulamadım Rx 6600 sistem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı