i7-3770 ve HD 4000 için işletim sistemi önerisi

Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
823
Yer
istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Windows 7 kullanıyorum Windows 10'a geçmek istiyorum oyunlarımda değer kaybı olmasını istemiyorum hangi Windows 10 işletim sistemine geçmeliyim.

Intel® Core™ i7-3770 işlemci
8 GB RAM
Intel HD 4000.
 
SSD varsa Windows 11 bile kullanılabilir. Tek sınırlayıcı etken SSD diyebilirim. SSD mi HDD mi kullandığınızı belirtmemişsiniz. Ben HDD+E8400+4 GB RAM ile Windows 11'den yazıyorum şuan. Pek bir sorun yok diyebilirim.
 
SSD varsa Windows 11 bile kullanılabilir. Tek sınırlayıcı etken SSD diyebilirim. SSD mi HDD mi kullandığınızı belirtmemişsiniz. Ben HDD+E8400+4 GB RAM ile Windows 11'den yazıyorum şu an. Pek bir sorun yok diyebilirim.

HDD kullanıyorum Windows 10 ortalama kaç GB yer kaplar HDD de.
 
Peki siz hangi Windows 10 sistemini önerirsiniz, Home kurabilir miyim?
Ben hep Home kullandım. Şuan da Windows 10 Home lisansımı Windows 11 Home'a yükselttim. Pro'da muhtemelen günlük kullanıcının pekte işine yaramayacak 3-5 ek özellik daha var. Yani Home sorun olmaz, kullanabilirsiniz.
 
Ben hep Home kullandım. Şu an da Windows 10 Home lisansımı Windows 11 Home'a yükselttim. Pro'da muhtemelen günlük kullanıcının pek de işine yaramayacak 3-5 ek özellik daha var. Yani Home sorun olmaz, kullanabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın bir şey daha soracağım Windows'un kendi sitesinden indirip direk kuracağım öyle değil mi?
 
Hocam kusura bakmayın bir şey daha soracağım Windows'un kendi sitesinden indirip direk kuracağım öyle değil mi?
ISO olarak indireceksiniz. Ardından Rufus ile USB'ye yazacaksınız. Ben en iyisi video bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Siz desteklenmeyen sisteme kuracağınız için Rufus ile yazdırırken yapılacak işlemler biraz farklı. Daha önce açtığım bir konuyu bırakıyorum onun için.
Ayrıca not olarak eklemek isterim ki desteklenmeyen sisteme Windows 11 kurulunca Valorant oyunu çalışmıyormuş duyduğuma göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı