İ7 3770 ve R9 270 sistem GTA V FPS düşme sorunu

burak1912ksk

Hectopat
Daha fazla  
  • i7 3770
  • R9 270 ekran kartı
  • 8GB RAM

Bu bilgisayar casper 2 hafta önce R9 270 ekran kartı ve 700 watt PSU aldım, işlemci vardı zaten casper ne kadar kötü olduğunu biliyorum neyse GTA V satın aldım, 80-90 FPS gayet iyi fakat 10-15 dakika sonra aşırı derecede düşüyor FPS, oynanmıcak hale geliyor. Bunun sebebi bilgisayarcıya sorduğumda aldığın ekran kartıyla anakartın arasında 3 nesil fark var değiştirmen gerekiyor dedi. Sebebi bu mudur? Lütfen yardımcı olun, artık düzelsin istiyorum bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlker arkadaşın dediği gibi sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Nvidia denetim masasından GTA 5 ayarlarını da yaparsanız (Yüksek Performans) daha çok verim alabilirsiniz.

Türkçe karakterlerden dolayı yarına kadar ban yemişim, yeni hesap açtım. İşlemciyle uyumlu zaten anakart ile ekran kartı arasında diyor, şöyle 10- 15 dakika sonra oynayamıcak hale geldikten sonra masaüstüde çok ağırlaşıyor, işlemci sanırım 75 derece falan oluyor, şu driverlar güncel hepsi. Lütfen yardımcı olun.

Öncelikli olarak Yaptığınız Sosyal kurallarına aykırı!
Sorun olarak da Ram ve işlemciniz zarar görmüş olabilir eğer oyun dışında da ağırlaşma varsa.

O da olabilir tabii ki ancak anakartla alakalı bir durum olsaydı Sistem açılırken hata kodu verebilirdi. Eğer anakartın işlemci kısmında sorun varsa veya ram kısmında sorun varsa anakartta da sorun olabilir

Şöyle söylemeyi unuttum anakartta promblemin nedeni ekran kartını taktırdığım gün eve getirdiğimde bios menüye atıp durdu atıp durdu dediğim bilgisayarcı önce bunu kablolar gevşek o yüzden dedi ondan sonra iyice test yapınca anakartta sıkıntı var dedi, çok zorlanınca GTA V de ses de artıyor bu mudur problem?

Anakart olarakta ne önerebilirsiniz? Yarın gidicem bilgisayarcıya bundan istiyorum diye i7 işlemci 3770, R9 270 ekran kartı bütçem biraz sıkıntılı bu işlemciyle ekran kartına en uygun ne varsa, çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için bu arada.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı