İ7 3770K - GD-65 - GTX 780 Montaj

getoutonmyship

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2013
Mesajlar
163
Arkadaşlar merhaba ,

Şu an bilgisayarımın montajını yapıyorum ancak H100İ montajında takıldım. Corsair 500R kasaya montaj yapıyorum. Radyatörü taktığım zaman fanlar G.SKILL Ripjaws ramlere değiyor ve olmuyor. Corsair 500R'nin üzerinde mesh kapak var radyatörü oraya koysam fanları kasa içinden radyatöre montaj etsem performans problemi yaşarmıyım?

Teşekkürler...
 
Radyatörü kasa içinde kalsın fanlar dışarıda kalsın demek istedin galiba.
Sorun olmaz öyle demek istediysen.
 
Delikli yere koyuyor galiba. Zaten oraya koyulacak ama tam açık olursa daha iyi performans verir soğutmada.
 
Sorun olmaz.
O kablolar güç kablosu, ikisi fanlar için diğeri işlemcinin üzerine takılan soğutucunun. Kullanma kılavuzundan yararlan. :)
 
Sorun olmaz.
O kablolar güç kablosu, ikisi fanlar için diğeri işlemcinin üzerine takılan soğutucunun. Kullanma kılavuzundan yararlan. :)

Burası o kadar karışık ki anlatamam :D Kasanın kullanım kılavuzunda herhangi birşey yazmıyor. Açıkçası tam olarak nereye takacağımı bulamadım. 500R nin önde olan 2 fanı ve fan kontrolcüsüne ait ama bulamadım :)
 
Ek fan takacaksan onlar gerekli.
Düzgün hava akışı sağlansında nasıl olduğunun bir önemi yok.
Ama işlemci üzerine iyi monte etmen gerek...
 
Soğutucunun üst kısmında giriş yeri var oraya takacaksın ek olarak micro usb kablosunuda soğutucuya bağlayıp usb portunu anakarta takacaksın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı