i7 3770s için ekran kartı önerisi

Akad

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anda elimde iş bilgisayarı sayılabilecek bir PC var, aslında yeni bir PC toplayacaktım fakat sanırım param yetmeyecek ve elimde bu PC varken 2-3 yıl idare edecek kadar toparlamak istedim. Size sormak istediğim soru şu bu PC hangi ekran kartını destekler acaba? Eğer desteklerse GTX1060 tek fanlı almak ve yanına da 8X2 16 GB 1600 MHz RAM takmak istedim bir de yanında 500W PSU iş görür diye düşündüm fakat ekran kartını destekler mi anakartım anlayamadım. Özellikleri aşağıya bırakacağım yardımcı olursanız sevirim. Herkese iyi forumlar :)

CPU-Z İşlemci:

cpuz.PNG

DxDiag:

dxdiag.PNG

CPU-Z Anakart:

cpuz.PNG

ASUS'un Kendi Sitesinden:

dxdiag.PNG

Dosya Ekleri

• kasa.PNG
    kasa.PNG
    50,2 KB · Görüntüleme: 46
  • mainboard.PNG
    mainboard.PNG
    11,7 KB · Görüntüleme: 47
Cevap için teşekkür ederim. Sanırım 1060'ı tercih edeceğim. Aslında Windows 10 yüklüydü ama anlayamadığım sebepten ötürü masaüstünde FPS düşüyordu. Windows 7'ye geçince daha akıcı bir deneyim oldu. Zaten dediğim gibi 2-3 sene idare edecek beni bu PC sonrasında aileme bırakırım kullanmaları için. Birde 240 GB SSD alsam gayet iş görür gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı