i7 3820 ve GTX 1070 Darboğaz

nightmare89

Hectopat
Daha fazla  
Bende i7 3820 işlemci, 16 GB(8+8) 1600 MHz RAM ve GTX 670 ekran kartı var. Ekran kartını değiştirip GTX 1070 alıp 1080p'de kullanmayı planlıyorum fakat işlemcim darboğaz yapar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemeden cevap vermemiz mümkün değil. Başkalarında tam performans alınsa da sizde alınamama ihtimali de var. Neyse ki başkaları denemiş. Aşağıdaki videoya göre yeterli performans alınıyor. Öyle ki işlemcinin de ekran kartının da tamamının kullanılmadığı sahneler var. Bu da kafamızı karıştırsa da ekran kartından yeterince performans alındığı aşikar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarları Ultra'ya alırsanız, Anti Alising yani MSAA gibi ayarları açarsanız istediğiniz performansı alırsınız. Bura da önemli olan kartı yormak. Bu yüzden elinizden geldiğince ayarları yükseltmelisiniz.

Tam olarak çözüm getirmez. İşlemciden alınan maksimum performansla gelir zaten görüntü. Bu sebeple grafikleri artırmak FPS'i arttırmaz. Sadece ekran kartı yeterliyse daha yüksek grafiklerde aynı performansı alabilirsiniz.

Bende onu diyorum. Ultra'ya alsın en azından güzel görünsün. Ama tavsiyem en yakın zamanda 2K monitör alması.

Ben de yeterli olacaktir diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…