i7 4770, GTX 1050 Ti'a darboğaz yapar mı?

Berkanemir

Centipat
Sistemim şu şekilde;
  • RMP-600-80P 600 Watt Power.
  • i7 4770 işlemci.
  • ASUS H81M-P anakart.
  • GTX 560 SE ekran kartı
  • DDR3 8*2 16 GB RAM.
  • 2 TB harddisk.
  • 120 GB SSD.
Bu sisteme Galaxy GeForce GTX 1050 Tİ EXOC alsam uyumlu olur mu, darboğaz yapma ihtimali var mı?

i7 4770 fazlasıyla güçlü bir işlemci GTX 1050 Ti için. Daha üst seviye kartlar dahi kullanılabilir.

Merhaba darboğaz yaşanmaz. Fakat ekran kartı biraz eskidi artık yeni modellere yönelmen ilerisi için sana fayda sağlayacaktır. Arkadaşın tavsiyesi gibi RX570 veya RX580 daha faydalı olacaktır. Tabi ki bütçe durumuna bağlı olarak

Merhaba darboğaz yaşanmaz. Fakat ekran kartı biraz eskidi artık yeni modellere yönelmen ilerisi için sana fayda sağlayacaktır. Arkadaşın tavsiyesi gibi RX570 veya RX580 daha faydalı olacaktır. Tabi ki bütçe durumuna bağlı olarak
RX 570 daha ucuz 1050Ti'dan, hatta yeri geliyor piyasadaki 1050Ti'dan 50-100 ₺ farkla RX580 4GB bile bulabiliyorsunuz. Eğer bütçe probleminiz varsa direk RX570 alın. Ben 1050Ti almıştım pişman oldum. Kartın bir probleminden dolayı değil ama Daha uyguna daha iyi olan RX 570'i almadığım için.

Dediğiniz erkan kartını alıcağım ekran kartı ile karşılaştırdım benim alıcağım model daha iyi
Gtx 1050 Tİ'nin gücü Rx 560 ile aynı, Rx 570 GTX 1050Tİ'dan %40 daha performanslı, ikisini de kullandım aradaki performans gözle görülür derecede büyük.

Anladım ama bende YouTube den videoları izlediğimde ordaki videoda fps olarak önde gittiğini gördüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice bakın bakalım, En az 15 FPS daha fazla veriyor RX 570.

Sai
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice bakın bakalım, En az 15 FPS daha fazla veriyor RX 570.

Sağol kardeş ben yanlış gördüm heralde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı