i7-4770 ile RX 580 darboğaz yapar mı?

"İlla sövmek mi lazım" diyen sensin.
Bundan onu nasıl çıkardınız hayret ettim valla. Tatlı dil her yılanı deliğinden çıkarmıyormuş demek, ben de dedim ki bu iş nereye kadar illa söveyim mi yani uzatmaman için anlamında.

Bundan onu nasıl çıkardınız hayret ettim valla. Tatlı dil her yılanı deliğinden çıkarmıyormuş demek, ben de dedim ki bu iş nereye kadar illa söveyim mi yani uzatmaman için anlamında.
Peki benim iftira ettiğimi siz nerden çıkardınız? Sizi bir şeyle itham ettim mi? Sadece kişiliğiniz ile alakalı tahminimi söyledim.

Peki benim iftira ettiğimi siz nerden çıkardınız? Sizi bir şeyle itham ettim mi? Sadece kişiliğiniz ile alakalı tahminimi söyledim.
İftira derken ben hakaret etmeye çalışıp da edemiyormuşum gibi göstermenizi kastettim. Öyle biri değilim, anneler kutsaldır, asla ve asla durduk yere bir insanın kendisine veya ailesinden birine sövecek birisi değilim.
Neyse bu konuyu da çok meşgul ettik daha da uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, iyi akşamlar.

İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…