i7 4770 ve GTX 980 darbogaz

TitanSerkan

Hectopat
Sistem:
Anakart AAsus H81M-K Asus H81M-K Asus H81M-K Asus H81M-Ksus H81M-K
RAM 2x4 1600 MHz
Ekran kartı Zotac AMP omega GTX 980
Power Zalman 600W-LE

Oyun oynarken bu sorunu yasıyorum, her oyunda ama.
AC Origins
CSGO
GTA5

Izleyıp gorebılırsınız, sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başlığı görünce kahkaha attım ne kadar daha abartılabilir şu darboğaz olayı diye. Videoyu da emin olmak için iki kere izledim. Bir sorun yok. İşlemcin dalga geçiyor %50lerde takılıyor, ekran kartın kafasına göre takılıyor %60-70 civarında. Sen darboğaz olayını biraz yanlış anlamışsın sanırım. Ben bir sorun göremedim. Oyunun çözünürlüğü en azından 1080P olmalı veya 1440P ve Ultra olmalı. Onun altında açarsan zaten bileşenler zorlamaz fan bile çalıştırmaz. MSAA 8X Ultra ayarlar ve son çözünürlüğe kadar alırsan %100'leri görebilirsin. Oynadığın oyunlar zaten çok yüklenen oyunlar değil. PUBG dene mesela, Far Cry 5 dene, BF1 dene. Ultraya çektiğinde ayarları göreceksin o zaman bileşenlerin gücünü.

@Kadir999 Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.

Grand Theft Auto V Recommended Requirements

• CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
  • CPU SPEED: Info
  • RAM: 8 GB
  • OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
  • SOUND CARD: 100% DirectX 10 compatible
  • FREE DISK SPACE: 72 GB

@Kadir999 Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.

Grand Theft Auto V Recommended Requirements
  • CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
  • CPU SPEED: Info
  • RAM: 8 GB
  • OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
  • SOUND CARD: 100% DirectX 10 compatible
  • FREE DISK SPACE: 72 GB
Yanlış bir bilgilendirme yok bende 8 GB RAM kullanıyordum GTA5 oynuyorum oyunu açtıktan 20-30 dakika sonra oyun küçük küçük takılmalara teklemelere başlıyor. Bende kendim sorunu çözmeye çalıştım ve MSI Afterburner ile değerlere baktım RAM yetersiz kalıyor belirli bir süre oynadıktan sonra gittim bir 8 GB RAM aldım takılma sorunu kalmadı. Sen 8 GB RAM ile oyna aç oyunun grafik ayarlarını yükseğe çek MSAA aç vs. Oynadıktan sonra konuya gel yaz bakalım yetiyormuymuş.
Senin paylaştığın sistem gereksinimleri örnek veriyorum GTX 750Ti için geçerli. O kart da zaten dediğim ayarları açamazsın o yüzden yeterli olur RAM.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı