i7 4770K İçin Hava Soğutma Önerisi

TPC ben kullanıyorum, memnunum, Thief oynarken 42-43 derece, Watch Dogs oynarken 45-47 derece gördüm. Kasanıza sığıp sığmadığını kontrol etmelisiniz.

Bu değerler güncel, İstanbul geceleri şu aralar oldukça sıcak geçiyor.

Not: İşlemcim 4770K.
Ses çıkartıyor mu hocam ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Full devirde biraz sesli, ama hiç o devirde kullanmam gerekmedi. 800-1000 rpm arasında dönüyor genelde ve oldukça da sessiz. 2200 rpm son hızı.

Logitech N200 notebook soğutucusu kullanıyorum, onun fanı daha sesli öyle söyleyebilirim. 3,5 inch harici hard disk daha sesli çalışıyor bu fandan. Ortam sesi, kasa sesinin çok daha üzerinde.

H100i gördüğüm kadarıyla sıvı soğutma, 412s de kullanmadım. Sıvı olan daha iyidir herhalde. 812 kullandım, kastettiğin o ise eğer yine bir karşılaştırma yapmam doğru olmaz ama sıvı soğutma daha iyidir diye düşünüyorum. Eğer aralarında kaldıysan fiyatlarına bakman doğru olur. Sıvı için değebilir biraz fazla ödemek.

H100i gördüğüm kadarıyla sıvı soğutma, 412s de kullanmadım. Sıvı olan daha iyidir herhalde. 812 kullandım, kastettiğin o ise eğer yine bir karşılaştırma yapmam doğru olmaz ama sıvı soğutma daha iyidir diye düşünüyorum. Eğer aralarında kaldıysan fiyatlarına bakman doğru olur. Sıvı için değebilir biraz fazla ödemek.
812 kastediyordum :D 412s demişim dalgınlık :) Tamam düşüneceğim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı