i7 4770K sistem yükseltme

Otçu Panda

Hectopat
Daha fazla  
  • Asus H81M-K 1150 soket
  • I7 4770k
  • 8 GB
  • 230w
  • GT 630
  • Casper Nirvana NSH

Bu bilgisayarı 2 sene kadar önce hazır olarak Casper mağazasından almıştım. O dönem hiç anlamıyordum bilgisayar donanımından ve oynadığım en büyük oyun LOL'dü, o yüzden baya bir yeterli gelmişti bana. Ancak şu an oynamak istediğim oyunlar için çok zayıf kalıyor. Performansı arttırmak için neyi değiştirmem lazım, şu an için 1000 TL bütçem var. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus
MSI GeForce GTX 1050 TI 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı - incehesap.com

Bir de bütçen uygun olunca elindeki ramin aynısından bir tane daha alırsan iyi olur.
(700 watt fazla bu sisteme. Ama ben her zaman PSU konusunda gereksinimin bir tık üstünün alınmasını öneririm.)

ekran kartı çift pervaneli daha yüksek performanslı diye biliyorum, ve eğer daha güçlü bir PSU olmalı diyorsanız 650w corsair aynı fiyata daha iyi olur, önerileriniz için sağolun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı