i7 4770K sisteme yükseltme

Mühendizz'in atmış olduğu ürün gayet kalitelidir arada hiç fark yok denilebilir en fazla 2-3 FPS vardır. Evet bu fiyat artışı sadece markadan dolayı.

İstediğin kartı takabilirsin ancak PSU değerine dikkat ederek. Önerilerim ise şunlar;
GTX 1070
RX 580
Bunları alabilirsin. Ha bir de bu sistemin fiyatı kaç TL idi?

İstediğin kartı takabilirsin ancak PSU değerine dikkat ederek. Önerilerim ise şunlar;
GTX 1070
RX 580
Bunları alabilirsin. Ha bir de bu sistemin fiyatı kaç TL idi?
aldığımda 5 yıl önce golddan indirimle 3400e gelmişti. Birde neden 1070 yanlış anlamayın 1070 diyenler var 1080 diyen var sizin fikriniz neden 1070den yana

3K'ya kadar alınabilecek en iyi seçenek GTX 1080. İ7 4770K 4.nesil olsa bile günümüz açısından performansı hala yüksek bir işlemci. Dolayısıyla herhangi bir darboğaz ile karşılaşmazsınız. Yalnız bu kartı besleyebilmesi açısından PSU'nuzu belirtirseniz çok iyi olacaktır.
psu umu yorumlarda belirtmiştim 432 watt galiba üstünde yazan o o yüzden psununda değişmesi lazım

Hocam 3000 TL bütçen varsa 1070 almanın hiç bir mantığı yok. GTX 1080 al keyfine bak. Az önce attığım linkte ki iki ürünü al kafan rahat olsun. İlerde de bir monitör alırsın 2K 144 Hz G-Sync destekli tamam işte. Bu bütçeye 1070 öneren arkadaşların ben kafa yapısını anlamış değilim. Daha iyisi varken adamı neden bir düşük modele yönlendiriyorsunuz arkadaşlar?

Hocam 3000 TL bütçen varsa 1070 almanın hiç bir mantığı yok. GTX 1080 al keyfine bak. Az önce attığım linkte ki iki ürünü al kafan rahat olsun. İlerde de bir monitör alırsın 2K 144 Hz G-Sync destekli tamam işte. Bu bütçeye 1070 öneren arkadaşların ben kafa yapısını anlamış değilim. Daha iyisi varken adamı neden bir düşük modele yönlendiriyorsunuz arkadaşlar?
144 hz benq veya asus almaya düşünüyorum ama 1080i aldıktan sonra çünkü şuan alınca pek faydasını göremiceğim. Açıkçası o kadar ekran kartı kullandım hiç galax kullanmadım. Bu da beni biraz şüpheye itiyor. Yanlış düşünüyor olabilirim kusuruma bakmayın

144 hz benq veya asus almaya düşünüyorum ama 1080i aldıktan sonra çünkü şuan alınca pek faydasını göremiceğim. Açıkçası o kadar ekran kartı kullandım hiç galax kullanmadım. Bu da beni biraz şüpheye itiyor. Yanlış düşünüyor olabilirim kusuruma bakmayın
Yabancı forum sitelerinden araştırabilirsin öyleyse. Galax gayet kalitelidir incelemelerine bakabilirsin. Aynı GPU'ya minimum 400 TL daha fazla ödemek istiyorsan Gigabyte, Asus, Evga, MSI vs alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı