M mmll Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2015 #1 Haswell PC Toplama Rehberi - Technopat Linkteki Oyun PC'sini topladıktan sonra BIOS ve kurulumunu nasıl yapacağız ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2015
Haswell PC Toplama Rehberi - Technopat Linkteki Oyun PC'sini topladıktan sonra BIOS ve kurulumunu nasıl yapacağız ?
M Mehmetcannn Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 663 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2015 #2 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Bu iki linki takip edin.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Bu iki linki takip edin.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Mayıs 2015 #3 BIOS ayarı yapmanıza gerek yok. UEFI olarak Windows'u kursanız yeter.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2015 #4 Bios update'yi mi kastediyorsunuz?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Mayıs 2015 #5 JaroxJamaica dedi: Bios update'yi mi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. BIOS update yapılmalı zaten onu saymıyorum.
JaroxJamaica dedi: Bios update'yi mi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. BIOS update yapılmalı zaten onu saymıyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2015 #6 Yok hocam, size demedim. Arkadaş BIOS kurulum demiş. Buradan benim aklıma BIOS update geliyor. Onun için konu sahibine sordum. Onu belirtmek istedim. Yanlış anladınız.
Yok hocam, size demedim. Arkadaş BIOS kurulum demiş. Buradan benim aklıma BIOS update geliyor. Onun için konu sahibine sordum. Onu belirtmek istedim. Yanlış anladınız.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 3 Mayıs 2015 #7 BIOS ayarları ve Windows kurulumundan bahsediyor sanırım.
B Berkay_803 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #8 Update yi kastediyorum en güncel sürümün linkini atarmısınız