i7 4790 Sisteme Oyun için Ekran Kartı

• Konuyu başlatan Bvrry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.589

Bvrry

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bilgisayarı alırken kağıtta yazan özellikler ve karşılaştığım özellikler arasında çok fark var. Misal Ekran kartı 4 GB denmiş. Lakin adamlar haklı 2 GB paylaşımlı yazar insan oraya. Her neyse:

İşlemci: i7-4790 CPU 3.60 GHz (8CPU's)
RAM: 16 GB (kaç MHz bilmiyorum)
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro 64 Bit
Anakart: MSI H81M-P33
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 420

Oyunlarımın hepsi steam üzerinden orjinal. Düşük FPS sorunundan kurtulmak istiyorum. Bana güzel bi ekran kartı modeli öneriniz ve SSD öneriniz olacak. Ya da geçici bir süre bana FPS arttırmanın yollarını anlatabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş aynı işlemci bende de var. RX 480 aldım ve gayet uyumlu çalışıyor. Memnun kaldım açıkçası. Fakat 2 senedir termal macun değiitirmemiştim. Eski ekran kartı kötü olduğu için işlemciye fazla yük bindirmiyordu . Tam yükte işlemcim max. 60 derece oluyordu şimdi 72 derece ve ani frekans düşüşleri yaşıyorum. Senin işlemcininde termal macun değişimi yapılmamışsa ekran kartıyla beraber termal macun almanı öneririm.

Kardeş aynı işlemci bende de var. RX 480 aldım ve gayet uyumlu çalışıyor. Memnun kaldım açıkçası. Fakat 2 senedir termal macun değiitirmemiştim. Eski ekran kartı kötü olduğu için işlemciye fazla yük bindirmiyordu . Tam yükte işlemcim max. 60 derece oluyordu şimdi 72 derece ve ani frekans düşüşleri yaşıyorum. Senin işlemcininde termal macun değişimi yapılmamışsa ekran kartıyla beraber termal macun almanı öneririm. Bu arada bileşenlerimiz benzer durumda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı