i7 4790 ve GT 1030 bilgisayarım ne kadar eder?

emiwest

Centipat
1- Arkadaşlar bilgisayarın değeri sizce ne kadar eder?
2- Performans testi yaptım ekran kartı sisteme düşük kalıyormuş ekran kartını değiştirmeli miyim yoksa satıp yeni bilgisayar mı dizmeliyim?

i7 4790 3.6GHz.
8 GB Samsung RAM DDR3 1600MHz.
FSP 500W 85+
ASUS PH 1030 OC 2 GB.
ASUS H81M-K anakart.
1TB hard disk.
Kasa Lenovo H50-50.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence satmanıza gerek yok bilgisayarınızı. Sadece ekran kartını satın. GTX 1060 3GB/6GB gibi bir ekran kartı alın.

Son düzenleme:
1060 3GB? 3GB VRAM ne yazık ki günümüzde bile bazı oyunlara yetmiyor. Hele de arkadaşın sorduğu sorudan mantıkla gelceğe dönük olması lazım. Kısaca bütçeyi arttırabilirseniz 1060 6 GB, arttıramazsanız RX 570 4 GB-8 GB, RX 580 4 GB-8 GB, 1050 Ti... Modeller bol yani.

Doğrudur hocam. Haklısınız. Ben arkadaşın işlemcisini daha eski nesil bir işlemci gibi algıladım ondan 3GB olanını yazdım. AMD ekran kartlarına hakim değilim o yüzden Nvidia ekran kartı önerdim. Özür dilerim.

O kadar bütçem yok ama RX 570 Sapphire'i daha önce de önermişlerdi bütçeme daha uygun yani sadece ekran kartı almalıyım o zaman?

O kadar bütçem yok ama RX 570 Sapphire'i daha önce de önermişlerdi bütçeme daha uygun yani sadece ekran kartı almalıyım o zaman?

Evet. Ekran kartı alırsanız sisteminizin performansı artacaktır. RX 570 Sapphire alınabilir. @Recep Baltaş hocamız Sapphire marka önermiyor haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…