i7 4790 ve GTX 1080'lı Sisteme PSU Önerisi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.513
Şöyle bir şey düşünüyorum; Şimdi GTX 1080, PSU ve RAM satın alayım. Yeni nesil kartlar çıktığı zaman aldığım GTX 1080'ı satabilirim değil mi? 2-3 ay kadar kullanmış oluyorum. Yeni de bir kasa alacağım için şimdi; Kasa,PSU elimde kalır geri kalanını satarım. Nakit param olacak 2-3 aya bu yüzden bu iki bileşenlerin üzerine yeni bir kart, işlemci vs eksikleri tamamlayıp yeni de bir sistem dizmiş olurum. Sizce mantıklı mı?

O halde Msı Gtx1050 2gb Gddr5 128bıt Dp/hdmı/dvı (gtx 1050 2gt Ocv1) - n11.com bu ekran kartını idare amaçlı sipariş ediyorum? Elimden çıkartabilir miyim 2-3 ay sonra? Gerek buradan arayan arkadaş olursa faturalı vs teslim ederim. Bu konuları da delil olarak sunarız yani sıfır olduğu için. Eğer elimden kolay çıkarsa bu ekran kartını idare amaçlı satın alayım. Ek olarak PSU'yu Itopya'dan linkini verirseniz sevinirim.
Ek olarak madem bunu idare amaçlı alacağım. 8 GB RAM satın almama gerek yok. Hali hazırda olan 8 GB bana yeterli olur diye düşünüyorum. Ekran kartına ek olarak yeni bir PSU ve Kasa yeterli olacaktır değil mi?

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. P400S kasa beni yeni nesil ekran kartı için de götürür değil mi? Bir de alacağım güç kaynağı yeni nesil kartta sorun çıkartmaz değil mi gücü yeterli olur?
Screenshot DP 1.4 Destekli görünüyor. Monitörüm 1.2 diyordu. 165 Hz alabilirim değil mi?

Tamamdır o zaman. Galax GeForce GTX1050 EX OC 2GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (50NPH8DVN6EC) - Bilgisayar Bileşenleri , Cooler Master MasterWatt 650W 80 Plus Bronze Aktif PFC 120mm Fanlı PSU | ITOPYA ve Phanteks Eclipse P400s Cam Kapaklı Siyah-beyaz Bilgisayar Kasası - n11.com bunları satın alıyorum. Dediğim gibi konu burada delil olarak kalsın ki ekran kartını satacağım zaman buradan da paylaşımını yaparım arayan arkadaşımız olursa yeni bir ekran kartı olduğunu buradan kanıtlarıyla da görmüş olur içi rahat eder. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı