i7 4790 ve GTX 970 sisteme yükseltme

DDR3 ile DDR4 arasında oyunlarda performans farkı yok. RAM'inin iyi olduğunu varsayıyorum tabii.
İşlemcin şimdiki i7'lerden çok çok kötü değil performans farkı çok az. Bir adet RAM alıp devam edebilirsin hayatına.

Anakartına sığmama gibi bir durum olmaz, kasana sığmama gibi bir durum olabilir. Kasanın modelini söylersen bakarız ona da. Şu an 50TL değerindeki ekran kartını da TitanX xp'yi de sahip olduğun anakartta kullanabilirsin. Bir sıkıntın olmaz.
Kasam bu: Carbide Series® SPEC-03 Red LED Mid-Tower Gaming Case

Bahsettiğim gibi bir adet de monitör almayı düşünüyorum. Hem PS4 Pro ile hem de bilgisayar ile kullanacağım. 2K 144 Hz bir monitör almamı mı önerirsiniz yoksa 1080p 144 Hz yeterli olacak mıdır? 2K'dan aşağısını almak hata mı olur?

Bahsettiğim gibi bir adet de monitör almayı düşünüyorum. Hem PS4 Pro ile hem de bilgisayar ile kullanacağım. 2K 144 Hz bir monitör almamı mı önerirsiniz yoksa 1080p 144 Hz yeterli olacak mıdır? 2K'dan aşağısını almak hata mı olur?
PS4 Pro 4K özel tasarlandı bütçe belirtin 4K monitör önerelim. Bütçe yetmiyorsa paranızı biriktirin ;)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı