İ7 4790 ve Sapphire R9 280X Vapor-X tabanlı sistem toplama 2

Bugra61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bundan önceki konuda bilgisayarı toplamıştık bugün almaya gittik fakat Anakart ve PSU'nun seçtiğimiz modellerin ellerinde olmadıklarını öğrendik o yüzden almadım sizlere danışmak istedim bundan önceki konum kilitlendiği için yeniden konu açmak durumunda kaldım topladığımız sistem buydu : (Trabzon-Vatan)

İşlemciyi i5 yapıp ekran kartı r9 290 yapılabilir sanırım ve kesinlikle gigabyte anakart önermiyorum(şahsi fikrim), kullanıyorum ve hiç memnun değilim.Hatta i3 işlemci alıp belki 290x bile yapılabilir, emin değilim bakmak lazım.

Bize bütçenizi de belirtirseniz seviniriz. İşlemciye biraz fazla yüklenmişsiniz.
Ayrıca şahsi fikirlere saygı duyarım fakat Gigabyte'ın Dual BIOS'u yeter demek de tam oluyor. :p

Bütçem 2700 tl kasa elimde var CM Enforcer.
Grafik Tasarım okuyorum..
After Effects - Photoshop uğraşıyorum
YouTube'da 36.000 abonelik oyun kanalım var bu işler için böyle bir bilgisayar toplamıştık

İşlemciniz i7 , render yapacak arkadaşlara öneriyoruz , eğer oyun amaçlı bir sistem kuracaksanız i5 ve K serili ürünleri öneririm ileride O.C düşünürsünüz diye , ayrıca HDD olarak Seagate 1TB 3.5'' Barracuda 7200 Rpm 64 MB öneririm .

Eyvallah kardeşim..Ekran kartı konusunda çok kararsızdım Nvidia olması benim içinde iyi olur kendi programıyla video çekerim.

Şöyle bir şey var hem render için alıyorum hem oyun için..
Kanalımdaki oyunlar sadece Minecraft üzerine..Belki twitch yayınlarında CS:GO oynuyoruz onun dışında oyun oynadığım pek söylenemez sadece steamdan hediye gelen Watch_Dogs deneyeceğim gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı