Soğutma borularını tam oturtmadı ne demek ya? Adamlar farklı bir teknoloji içerisinde olduğu için iki adet ısı borusu konumlandırıldı. Konumlandırılmayan boru %5 performans ve daha az sıcaklık için uğraş veriyor. EVGA her zaman teknoloji olarak tüm firmalardan önde.
MSI konusuna gelince diyecek şey yok, her markanın CW sorunu var ve bu tartışılamaz nitelikte. Gigabyte ses bakımından şu anda en yüksek seviyede çalışıyor, ayrıca en soğuk ürün falan da değil. En soğuk ürün GALAX ile Strix arasında gidip geliyor. ASUS ürünlerde de var, boşa aldanmayın "100TL fazla verdim, çünkü CW yok bu üründe" diye. Ayrıca Galax GTX970 EX OC ürünün Coil Whine sesini duydunuz mu? İnsanın içi ürperiyor.
Galaxy firması ile KFA2 firmasının birleşimi sonucunda ortaya çıktı ve gayet iyi ürünleri var fakat CW konusunda çekilmez nitelikte.