İ7 4790K MSI R9 390 Sisteme PSU ve Kasa Önerisi

Enes Okumuş

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bir PC toplıycam. Özellikleri :

İşlemci : İntel i7 4790k 4.0 ghz
Anakart : MSİ z97 Gaming 7 Anakart 3200 mhz
İşlemci Soğutucu : Cooler Master Nepton 120xl sıvı soğutucu
Ekran Kartı : MSİ amd r9 390
RAM : Gskill 16GB (2x8) cl9 1600 mhz dual kit
SSD : Samsung 250 GB 850 Evo
Hard Disk : Seagate 1 TB 7200 RPM

Evet arkadaşlar,
1. Sorum bu sisteme 750w güç kaynağı yeter mi ?

2. Sorum bu sıvı soğutmaya uygun bir kasa önerir misiniz ?

Aklımda Zalman z11 plus var ama bu sıvı soğutmaya uygun mu bılemıyorum, bir diğer z3 plus uygun mudur ?

Not : Kasa MidT ve kablo yönetimi olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiski WD'nin blue yada black serisinden almanı öneriyorum. Seagate diskler hem erken bozuluyor hem de sesli çalışıyor. Z11 sıvı soğutmaya müsait bir kasa hem görüntüsü de hoş soğutması da iyi. Psu olarak 12v kanalından 500W verbilen bir Psu işini rahatlıkla görür. 600-750W arasında bir Psu alabilirsin.

Modüler istersen bu güç kaynağı yeterli olacaktır COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI ama modüler olması şart değil dersen buna bakabilirsin XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS 750W SİLVER GÜÇ KAYNAĞI

Teşekkür Ederim

Harddiski WD'nin blue yada black serisinden almanı öneriyorum. Seagate diskler hem erken bozuluyor hem de sesli çalışıyor. Z11 sıvı soğutmaya müsait bir kasa hem görüntüsü de hoş soğutması da iyi. Psu olarak 12v kanalından 500W verbilen bir Psu işini rahatlıkla görür. 600-750W arasında bir Psu alabilirsin.

Eyv Kardeşim

bide bi soru sormak istiyorum sence cooler master seidon 120v mi daha iyi yoksa Zalman CNPS20LQ Ultimate mi daha iyi ? Bence zalman ama gine de sormak ıstedım

Onu kullanmadığım için bilemeyeceğim :) fakat Cooler Master'ın o soğutmasının 2. versiyonu var alırken ona dikkat et. Ayrı konu açarsan yardımcı olurlar sana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı