I7 4790K nasıldır ?

Hayır 500'e değil, gayette performans istenen bir OC serüveninden sonra olacaklar bunlar. En kısa ve öz özeti budur bu olayın; Olması gerekenden fazla yükleniliyor. Bu da olması gerekenden az bir ömür verir. Ne ekersen onu biçersin misali.

I7 4790K 4770K dan daha yeni ve daha iyi bir işlemci olduğu için ve normaldeki hızı 4.0 ghz olduğu için tercih ettim. Turbo boost ile 4790K o.c yapmadan 4.4 ghz' ye çıkabiliyormuş. 4.4 ghz bile bana yeterli olur o.c yi duruma göre yapacağım eğer bu performans bana yetmez dersem o.c yapacağım:)

Fakat şu Nova' nın neden 80tl civarı daha az olduģunu hala anlayamadım acaba nova' da satılanlar diğerlerine göre daha mı düşük kalıyorlar ? :rolleyes:

I7 4790K 4770K dan daha yeni ve daha iyi bir işlemci olduğu için ve normaldeki hızı 4.0 ghz olduğu için tercih ettim. Turbo boost ile 4790K o.c yapmadan 4.4 ghz' ye çıkabiliyormuş. 4.4 ghz bile bana yeterli olur o.c yi duruma göre yapacağım eğer bu performans bana yetmez dersem o.c yapacağım:)

Fakat şu Nova' nın neden 80tl civarı daha az olduģunu hala anlayamadım acaba nova' da satılanlar diğerlerine göre daha mı düşük kalıyorlar ? :rolleyes:
İnternetin güzelliği nerde ucuz bulduysan oradan alıcaksın. Ben bilgisayarın parçalarını 2 farklı firmadan aldım.

Nova Bilgisayar 1 adet küçük dükkandan ibaret olduğu için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı