i7 4790K Oyunlarda Yeniden Başlatılması

Powderr

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2018
Mesajlar
12
Bilgisayar bileşenleri:
i7 4790K
GTX 970
16 GB RAM
GIGABYTE Z97X- GAMING 3
Bilgisayarı alalı 2.5 sene oldu, son zamanlarda oyun oynarken bilgisayar kendine reset atıyordu. Isı ile alakalı diye düşünüp oyun oynarken ısılara baktım. Oyundayken işlemci 90-100 derece oluyordu. Kesinlikle bunun ile alakalı diye düşündüm ve bugün Cooler Master Masterair MA410P aldım. Normalde H100i v2 almak istiyordum ama kasam HAF912 Combat olduğu için sığmayacağını söylediler. Vatan'da Cooler Master Masterair MA410P'nin montajını yaptırdıktan sonra eve geldim ve Rainbow Six Siege'yi açtım. High ayarlarda 68 dereceyi aşmıyordu CPU. Sonradan Fortnite girip low olan ayarları highe çektim ve bir maç girdim. 10 dakikalık oynamamın ardından bilgisayar kendine tekrardan reset attı. Soğutucuya o kadar para vermeme rağmen düzelmemesi sinirimi çok bozuyor. Yardım edebilir misiniz lütfen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazık etmişsiniz gerçekten. Bu soğutucu bu kadar güçlü işlemciyi zapt edemez. O fiyatlara yakın daha iyi soğutucular var. Klasik cahil Vatan çalışanları. Eliyle de sürmüşlerdir onlar macunu.
 
Bir tanıdığımız abiye BIOS güncellettim, windows 10 yüklettim ve bütün bileşen updatelerini yaptırttım. Bir buçuk saat boyunca Aida64'ten stress test yapmış. Bilgisayar gözünü bile kırpmamış, kapanmanın K'si yokmuş. Şu anda memnunum düzeldi çok şükür sorun. Kapatabilirsiniz.
Yazık etmişsiniz gerçekten. Bu soğutucu bu kadar güçlü işlemciyi zapt edemez. O fiyatlara yakın daha iyi soğutucular var. Klasik cahil Vatan çalışanları. Eliyle de sürmüşlerdir onlar macunu.
Termal macun yenilemesi ve kasa bakımını yaptın mı?
Ayriyeten bağlantıdaki işlemlere göre rapor oluştur. Raporu Mediafire yükleyip paylaş.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Son mesajı dikkate almayınız. O mesajı yazdıktan sonra tekrar kapandı. Termal macun tamam, kasa temiz, For Honor oynuyordum ekran kartı 73 derece işlemci 52 derecede idi. Tekrardan pc kendine restart attı. Artık bu sorundan çok sıkıldım. Lütfen yardım edin, BIOS'u güncellettiğim abiye yazdım, sigorta, voltaj, prizlerle alakalı olabilir çünkü bilgisayarda hiç bir sıkıntı yok diyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı