Selamlar, i7-4790K ekran kartı takınca çalışmıyor birçok sistemde denedim sorun işlemcide nasıl çözebilirim? Ekran kartı yokken çalışıyor.
Hocam detaylı bilgi vermezseniz yardımcı olamayız. Hangi ekran kartını takmayı deniyorsunuz? Anakart modeliniz nedir sistemi tam şekilde yazar mısınız?Selamlar, i7-4790K ekran kartı takınca çalışmıyor birçok sistemde denedim sorun işlemcide nasıl çözebilirim? Ekran kartı yokken çalışıyor.
Çalışmıyor derken hiç açılmıyor mu?
Ya da görüntümü gelmiyor?
Anakart ve ekran kartınız nedir?
Monitörünüz nedir?
GTX 1650 RX570 veya 1050 Ti ASUS H81M KHocam detaylı bilgi vermezseniz yardımcı olamayız. Hangi ekran kartını takmayı deniyorsunuz? Anakart modeliniz nedir sistemi tam şekilde yazar mısınız?
evet biliyorum nasıl çözerim diye soruyorumEkran kartı yokken çalışıyor sorun işlemcide ?
Ekran kartı tkılıdğında görüntü vermiyor GTX 1650 RX570 veya 1050 Ti.
BIOS güncellemesi denediniz mi?
Bazen bu sorunda çözüm olabiliyor.
Hocam ram bilgisi ve güç kaynağınız nedir bir de hdd mi kullanıyorsunuz yoksa ssd mi?Ekran kartı tkılıdğında görüntü vermiyor GTX 1650 RX570 veya 1050 Ti
GTX 1650 RX570 veya 1050 Ti ASUS H81M K
evet biliyorum nasıl çözerim diye soruyorum
Hocam RAM bilgisi ve güç kaynağınız nedir bir de HDD mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.